29 / 03 / 2024

Kilis Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisi’nin temeli atıldı!

Kilis Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisi’nin temeli atıldı!

San-İş İnşaat, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ve UNDP tarafından ihale edilen, Kilis’in Kocabeyli Köyü’nde inşa edilen Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi...




San-İş İnşaat, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından ihale edilen, Kilis’in Kocabeyli Köyü’nde inşa edilen Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.


Yoğun katılımla gerçekleşen törene, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Vali Yardımcıları Ahmet Karatepe ile Tolga Toğan, San-İş İnşaat San.ve Tic. A.Ş. adına şirketin Genel Koordinatörü Mesut Can Pakova, Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Organik Zeytin üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Polat ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.


GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil temel atma töreninde yaptığı konuşmada, tesisin organik zeytin üretiminde çok önemli olacağını belirterek, "Tesisin Kilisli çiftçilere hayırlı olması” temennisinde bulundu.


Temel atma töreninin ardından GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, San-İş İnşaat San.ve Tic. A.Ş. Genel Koordinatörü Mesut Can Pakova’dan tesis hakkında bilgiler aldı.


Temel atma töreni yemek ikramı ile sona erdi.



Hürışık Gazetesi


Geri Dön