26 / 04 / 2024

sanko holding kahramanmaraş

sanko holding kahramanmaraş

SANKO Holding Kahramanmaraş'ta yaklaşık 500 milyon dolar yatırımla kurduğu Narlı Çimento fabrikasında deneme üretimlerine başlandı.

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Sanko Holding Anadolu'nun 500 büyük şirketi arasında!

Sanko Holding bünyesindeki 12 şirketin, Ekonomist dergisince 2017 yılı verileri baz alınarak gerçekleştirilen "Ekonomist 500 Büyük Anadolu Şirketi" araştırmasında yer aldığı açıklandı. 

Sanko Holding 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor!

Geçen yılı 7 milyar TL ciro ile kapatan Sanko Holding, önümüzdeki iki yılda 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor.

Abdülkadir Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu kimdir? Abdülkadir Konukoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sümer Holding 9 ildeki 10 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Aydın, Balıkesir, Çorum, Giresun, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırıkkale ve Niğde'de bulunan 10 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. İhalelerin son teklif verme tarihi 28 Şubat 2017 olarak belirlendi.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Gaziantep İbrahim Erpamukçu Camii'nin temeli atıldı!

GAZİANTEP'te, Sanko Holding ve Konukoğlu Ailesi tarafından yaptırılacak 14'üncü cami olan İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı.hmet Çelik, camilerin toplumun en temel kurumları olduğunu belirtti.

Akkent İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı!

SANKO Holding ve Konukoğlu ailesince yaptırılacak olan 14. caminin temeli atıldı. Abdulkadir Konukoğlu’nun kayınpederi adına yaptırılan camide aynı anda bin 500 kişi ibadet edebilecek

İnci Grup ve Sanko Holding Fildişi'nde beton fabrikası kurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fildişi Sahili Devlet Başkanı Alassane Vattara ile İnci Grup ve Sanko Holding tarafından yeni kurulan beton fabrikasının açılış törenine katıldı.

Tokat Erbaa'da Tepekışla Barajı ve HES açıldı!

SANKO Holding’in, Tokat’ın Erbaa İlçesi Karanlıkdere mevkii Kelkit Çayı üzerinde inşa ettiği Tepekışla Barajı ve Hidroelektrik Santralı’nın (HES) açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

Sanko Holding Adıyaman inşaat fuarında!

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan ve Adıyaman’ın ilk resmi fuarı olan İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndaki SANKO Holding’in görkemli bir stant açtı.

SANKO Holding 300 milyon dolarlık yatırım yapacak!

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, 2016 yılında 300 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını açıkladı.

sanko holding kahramanmaraş Haberi

sanko holding kahramanmaraş

Sanko, TMSF'nin açtığı Gaziantep Çimento fabrikası ihalesini 128 milyon dolar vererek kazanmasının ardından Rekabet Kurumu'nun ihaleyi onaylamaması üzerine, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmaya karar vermişti. Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi Narlı Beldesi'nde yapımına 1 Temmuz 2006 yılında başlanan ve Sanko Holding'in inşaat sektöründeki en büyük yatırımı olan Narlı Çimento fabrikasında deneme üretimine başlandı.

(Akşam)

...