24 / 04 / 2024

Şanlıurfa dev projeler

Şanlıurfa dev projeler

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açıyor.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Şanlıurfa'da yeni hizmet binaları inşa ediliyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi, belediye tarafından yaptırılan yeni hizmet binası, kültür merkezi, kreş ve engelli merkezi gibi dev projeler hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'in 2017 bütçesi 996,1 milyon!

Şanlıurfa'da yapılacak olan projeler ve hizmetlerin de görüşüldüğü 2017 yılı bütçesi, 15 gün süren oturumların ardından meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Şanlıurfa Hilvan semt pazarına kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde vizyon projeler başlatarak Şanlıurfalıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde 100 bin metrekarelik mesire alanının yapımına başladı.

Şanlıurfa'nın dev projeleri tam gaz!

Şanlıurfa'ın dev projeler tam hız ilerliyor. Şanlıurfa'da yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirecek olan 2 adet köprülü kavşağın çalışmaları son aşamaya gelinirken, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan çelik köprülerin ana güzergah yolları açılıyor.

Şanlıurfa dev projeler Haberi

Şanlıurfa dev projeler

Konya Tüyap Uluslararası Fuar Merkezinde, bir çok yerli yabancı Belediye ve özel firmaların katıldığı Konya Kent 2018'de stant açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik ve turizm alanında yapmış olduğu dev projeleri tanıttı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin başlatmış olduğu hizmet atağında Şanlıurfa'da hayata geçirilen ve hayata geçirilecek olan olan dev projelerin tanıtımı yapılırken bir yandan da  Şanlıurfa'nın kültürü, tarihi ve zenginlikleri anlatıldı.

4 gün boyunca ziyarete açık olan fuara Şanlıurda Büyükşehir Belediyesini temsilen Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı yetkilileri katılarak;  Şanlıurfa GAP Vadisi, Tenis Oyun Dünyası, 11 Nisan Külliyesi, Çocuk Oyun Dünyası, Çanakkale ve 11 Nisan Müzesi, Peygamberler Tarihi Panaroma Müzesi, Çöpten Elektrik Üretim Tesisi, Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi, Barutçu Hanı, Kızılkoyun, Siverek...