16 / 04 / 2024

Şanlıurfa'nın dev projeleri tam gaz!

Şanlıurfa'nın dev projeleri tam gaz!

Şanlıurfa'ın dev projeler tam hız ilerliyor. Şanlıurfa'da yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirecek olan 2 adet köprülü kavşağın çalışmaları son aşamaya gelinirken, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan çelik köprülerin ana güzergah yolları açılıyor.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen dev projeler tam hız ilerliyor.


Şanlıurfa'da yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirecek olan 2 adet köprülü kavşağın çalışmaları son aşamaya gelinirken, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan çelik köprülerin ana güzergah yolları açılıyor.


Kurban Bayramında dahi mesaisini sürdürerek gerçekleştirdiği plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın gelişimi ve dönüşümünde büyük çalışmalara imza atıyor.


Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen dev projelerin yapım çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.


ilk olarak Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda yapımı devam eden 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını inceleyen Kızıldemir ardından yapımında sona gelinen 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında incelemelerde bulundu.


Çalışmaları sürdüren işçiler ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek geçmiş bayramlarını kutlayan Başkan Vekili İsa Kızıldemir, ardından Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan 2 adet çelik köprünün ve ana bağlantı yollarının yapım çalışmalarını inceledi.


Son olarak GAP Vadisi Projesinin 1.etap çalışmalarını inceleyen Kızıldemir, Projelerin  tam hız ilerlediğine dikkat çekti.



Gap Gündemi


Geri Dön