26 / 04 / 2024

Şanlıurfa fabrika yangını

Şanlıurfa fabrika yangını

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı. İşçilerin ihbarıyla fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmalarına işçiler de destek verdi.

Şanlıurfa'da fabrika yangını çıktı!

Organize Sanayi Bölgesi'nde bir çırçır pres fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. İşçilerin haber vermesi üzerine fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı arsa fırsatı!

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla 26 arsa satılıyor. Peki Şanlıurfa'daki arsaalrın fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Şanlıurfa Halfeti'de satışı yapılacak arsalarla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın inşaatı başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın fuar ihtiyacının karşılanabilmesi için Karaköprü'de hayata geçirdiği fuar alanda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın ihalesi 5 Mayıs'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de hayata geçirilecek yeni fuar alanı için Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Şanlıurfa Kentsel Dönüşüm'e Spor Kompleksi'de dahil olmalı!

Şanlıurfa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli, bölgede gerçekleştirilecek Eski Sanayi Bölgesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Spor Kompleksi'nin dahil olması gerektiğini belirtti.

Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarı gerçekleşti. Fuarı, 3 günde yaklaşık 18 bin kişinin ziyaret etti.

Şanlıurfa fabrika yangını Haberi

Şanlıurfa fabrika yangını


Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangında tonlarca pamuk zarar gördü.


Alınan bilgiye göre, Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun ilçe merkezi girişinde bulunan bir çırçır pres fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


İşçilerin ihbarıyla fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmalarına işçiler de destek verdi.


Tonlarca pamuğun yangından zarar gördüğü fabrikada soğutma çalışmaları...