28 / 03 / 2024

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkım

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkım

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi imzasıyla Buhara Mahallesinde inşa ettirilen 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.

Keçiören Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Keçiören Belediyesi 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı ne durumda?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

Ankara Demetevler’e gençlik merkezi geliyor!

'Gençlik Bizim Umudumuz' sloganıyla yola çıkan Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerini hayata geçiriyor.

Konya Seydişehir Gençlik Merkezi 450 günde tamamlanacak!

Seydişehir Gençlik Merkezi'nde inşaat çalışmaları Küpe Dağı Mimarlık firması tarafından başlatıldı. Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, gençlik merkezinin 450 günde tamamlanacağını belirtti.

Kayseri Develi Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

Develi Kadın ve Gençlik Merkezi ile Aksu Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kadın ve gençlik merkezinin açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katıldı.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkım Haberi

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkım

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan gençlik merkezinin yıkılmasına karar veriilmişti. Sabah'tan Mehmet Yıldırım'ın haberine göre; verilen karar sonrasında ekipler yıkım çalışmalarına başladı. 

Yıkım işlemlerine başlanan bina, iş makinesinin ilk dokunuşu sonrasında tamamen çöktü. Binanın büyük bir gürültü ile çökmesiyle beraber çevreyi toz bulutu kapladı. Yıkılan gençlik merkezinin yeni yerine daha güzel bir modern gençlik merkezi inşa...