26 / 04 / 2024

şanlıurfa karaköprü toki projeleri

şanlıurfa karaköprü toki projeleri

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ Şanlıurfa'da 85 konutluk lojman inşa edecek! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de 85 konutluk lojman inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

şanlıurfa karaköprü toki projeleri Haberi

şanlıurfa karaköprü toki projeleri

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üreten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefliyor.

Her yıl 100 bin konut üretecek olan TOKİ, bu kapsamda yeni projeler için düğmeye bastı. 

Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 ilinde yeni projeler hayata geçiren TOKİ, Şanlıurfa Karaköprü'de de 620 yeni konut inşa edecek. TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesinde konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

İhale ilanı:
Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de...