19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Konuklu yol sorunu

Şanlıurfa Konuklu yol sorunu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, rotasını son olarak ulaşım sıkıntısının yaşandığı Konuklu'ya çevirdi. Bölgede çalışma başlatan ekipler, mahalledeki ana yolu sil baştan revize ediyor.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Şanlıurfa'ya 5 yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköprü'deki yol yapım ve bulvar çalışmaları son sürat sürüyor. Karaköprü'de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

Şanlıurfa'nın yol ağı genişliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehrin yol ağını da genişletiyor.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni yollar yapılıyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsalda yol çalışmalarını yoğunlaştırdı. Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, Büyüktokaç Mahallesi Çobanlar Sokak ile Berdi Sokakta stabilize ve dolgu çalışmaları yapıyor.

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

Şanlıurfa Maşuk Yolu'nun altyapısı tamamlanıyor!

Maşuk bölgesine yeni yol çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir yandan da bölgedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Konuklu yol sorunu Haberi

Şanlıurfa Konuklu yol sorunu


Şanlıurfa'da ulaşım sorunlarını çözmek için planlamalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan köprülü kavşaklar, yeni bulvar ve yollar açarken diğer yandan da vatandaşlardan gelen talepleri karşılıyor. Büyükşehir Belediyesi, son olarak Haliliye İlçesi’ne bağlı Konuklu Mahallesi’nde başlattığı yol çalışmaları ile bölge halkının sıkıntısını gideriyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin bölgeye gerçekleştirdiği ziyareti sırasında kendisine iletilen yol sorunu, aynı gün Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce başlatılan çalışma ile çözüme kavuşuyor.


Bozuk sathi olan yolda çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, yolu önce stabilize malzeme ile güçlendiriyor ardından ise freze malzemesi dökümü gerçekleştiriyor. Önümüzdeki günlerde bölgeye yönelik hizmetlerini artıracak olan Büyükşehir Belediyesi ile mahallelerinde değişim yaşandığını belirten Konuklu sakinleri, çalışmalarından dolayı Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.


"BÜYÜKŞEHİR’İ ARADIK, GELDİLER YOL SORUNUMUZU ÇÖZDÜLER"


Konuklu sakinlerinden Halil Ekin,...