16 / 04 / 2024

şanlıurfa prestij cadde projeleri

şanlıurfa prestij cadde projeleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Şanlıurfa 11 Nisan ve Haleplibahçe caddeleri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışını sağlayan cadde ve bulvarlarda revizyon çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Harran prestij caddeye kavuştu!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran'daki alt ve üst yapı çalışmalarının ardından prestij caddesi kapsamındaki güzergahlarda asfaltlama işlemini tamamladı.

Şanlıurfa Bozova prestij caddeye kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırıma doymuyor!

Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında revizyonları ile İlçeye yenilikçi çalışmalar başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standartlarını yükseltiyor.

Şanlıurfa Suruç'un yolları yenileniyor!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 30 yıldır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Suruç yatırımlarla prestij kazandı!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışma atağı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın gelişiminde büyük bir rol sergiliyor. Bu kapsamda Suruç ilçesinin yıllardır beklediği çalışmaları bir bir veren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyo-ekonomik yapısını bir adım öteye taşıdı.

Şanlıurfa Akçakale'nin caddeleri yenileniyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Akçakale’de alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Siverek prestij caddelerine kavuştu!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için altyapı, üstyapı ve büyük projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye prestij cadde müjdesi!

Son olarak Suruç'taki çalışmaların da tamamlanması ile 6 ilçede prestij caddesini halkın hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de de aynı uygulama öncesi altyapıyı sil baştan revize ediyor.

Şanlıurfa Bozova prestij caddesine kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Suruç'ta ilk asfalt serimi başladı!

Yaz döneminde asfaltlama çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu ise Suruç için mesaideydi. İlçede yapılması planlanan prestij caddesi kapsamında altyapısı yenilenen güzergahlarda asfalt serimi başladı.

şanlıurfa prestij cadde projeleri Haberi

şanlıurfa prestij cadde projeleri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.


Tüm ilçelerde başlattığı 'Prestij Caddesi Uygulaması' çerçevesinde 5 ilçede çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da ise ŞUSKİ, DEDAŞ, Telekom, AYKOME ve diğer ilçe kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürüterek altyapı hizmetlerinin tamamlandığı cadde ve bulvarlarda asfalt serim işini tamamladı.


İlçe merkezinde 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında serilen sıcak asfalttan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Bozovalılar, hizmeti gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye ve ekibine teşekkür etti.


Daha önceden yolların oldukça kötü durumda olduğunu belirten Bozovalılar, “Yollarda yürürken ayaklarımız çamur oluyordu. Öğrencilerimiz okula giderken büyük zorluklarla karşılaşıyordu. Şimdi Büyükşehir Belediyesi yollarımızı asfaltladı. Bu hizmeti ilçemize kazandıran Başkanımız Nihat Çiftçi’ye ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.


Şanlıurfa...