26 / 04 / 2024

Şanlıurfa trambüs iptali

Şanlıurfa trambüs iptali

Şanlıurfa trambüs projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Trambüs Projesi TBMM gündeminde!

Şanlıurfa ilinde yapılan Trambüs Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa ünite ikmal inşaatı işi ihalesi 18 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1 Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa trambüs iptali Haberi

Şanlıurfa trambüs iptali

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa trambüs projesinin akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın soruları:
1- Proje ihalesinde teslim tarihini olan 08.06.2018 tarihinin üstünden bir yılı aşkın zaman geçmesine rağmen proje halen tamamlanamamıştır. Projenin yapım çalışmalarına hangi sebeplerle ara verildi?

2- Söz konusu projeye devam edilecek mi? Eğer edilecek ise ne zaman tekrar çalışmalar başlatılacaktır?

3- Bugüne kadar bu proje için harcanan inşaat ar-ge yatırım tutarları ne kadardır? Projenin bitirilmesi için bundan sonra harcanması planlanan tutar ne kadardır?

4- Eğer projenin yapımı yarım bırakılacak ise bugüne kadar harcanan paralar ne olacaktır? Ekonomik anlamda zor günlerden geçen ülkemizin kaynaklarını böyle sorumsuzca kullanan kişilerden bakanlık hesap soracak mıdır?

5- Projeye...