26 / 04 / 2024

Santiago Bernabeu inşaatı

Santiago Bernabeu inşaatı

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Santiago Bernabeu Stadı yenileniyor!

Real Madrid Kulübü, futbol maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu Stadı'nın restorasyon çalışmaları için Madrid Belediyesi ile anlaşma yaptı.

Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu, 400 milyon avroya yenileniyor!

Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu, 400 milyon avroya yenileniyor. Stadın üstü 15 dakikalık sürede kapanıp açılabilecek, yüksek teknoloji ile donatılacak, VIP salonları ve müzesi yenilenecek...

Santiago Bernabeu, 400 milyon Euro'ya yenileniyor!

Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu, 400 milyon euroya yenileniyor. İspanyol kulübü, yeni stadın sunacağı ekstra avantajlarla mevcut durumda buradan elde ettiği 40 milyon euroluk yıllık geliri 52 milyon euroya çıkarmayı hedefliyor.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Santiago Bernabeu inşaatı Haberi

Santiago Bernabeu inşaatı

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü (Covid-19) salgını İspanya’yı alarm konumuna geçirirken Real Madrid’in stadı Santiago Bernabeu’daki inşaat çalışmalarının durmaması görenleri şaşkına çevirdi.

Sözcü Skor'da yer alan habere göre, virüs sebebiyle 4 bin 365 ölümün yaşandığı ve her gün yüzlerce ölüm haberinin alındığı İspanya’da hükümet henüz tam bir karantina kararı allmadı. Geçtiğimiz gün 655 ölüm açıklayan ve virüsün merkezi Çin ile arasındaki farkı açarak en çok ölüme sahip ikinci ülke konumunda olan İspanya’da kısmi karantina var.

Alarm durumundaki ülkede Kraliyat Kararnamesi sonrasında oteller, restoranlar, mağazalar, sanat ve spor aktiviteleri askıya alınırken bu kararlar arasında inşaat çalışmalarının durdurulmasına yönelik bir madde yer almıyor.

Sadece kamu ihalelerine ilişkin kararların bulunduğu Kraliyet Kararnamesi, Bernabeu Stadı’nda olduğu gibi özel şirketlere ait inşaatların durdurulup durdurulmaması kararını yüklenici...