26 / 04 / 2024

sar gelirli konut satışı

sar gelirli konut satışı

Emlak Konut'un, 'Gayrimenkul ve Konut Sektörüne Bakış Raporu'na göre, ortanın üstü ve lüks segmentte konuta olan talep yavaşladı. Buna karşın orta ve alt grubun konut ihtiyacı yoğun olarak sürüyor.

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut müjdesi: Sosyal konut projeleri yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Plan'ı açıkladı ve bu plan kapsamında dar gelirlilere yönelik önemli bir müjde verildi. Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde yaşayan dar gelirli vatandaşlar için TOKİ aracılığıyla uygun fiyatlarla konut satışının yapılacağını duyurdu.

Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisi ile 550 bin TL alabilirsiniz! Aylık taksit tutarı bakın ne kadar?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kamu bankalarından cazip teklifler peşi sıra gelmeye başladı! 550 bin TL kredi ile Vakıfbank, en uygun ödeme koşullarını duyurdu.

Kendi evini almak isteyeneler! Vakıf Bank size imkan sunuyor! Bunu kimse yapmaz

Vakıf Bank'tan 'Sıfır Konutlara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi' şartları ve detayları merak edilen kredinin detayları için İnsanlar araştırma yapıyor. Dilerseniz bu haberimizde Detaylara göz  atalım.

Orta gelirli konut projesi ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kampanyası başvuru tarihleri belli oldu mu?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar özellikle bu kampanyanın ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte konuya dair detaylar!

0.69 konut kredisi hesaplama! 0.69 konut kredisi şartları nelerdir? 0.69 konut kredisi hangi banka veriyor?

Orta gelirli konut kampanyası detayları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Bu konuya dair detayları Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı. İşte detaylar!

Orta gelirli konut kampanyasına kimler başvurabilir? Yeni evim kampanyası başvuru ne zaman?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar orta gelir konut kampanyası şartlarını merakla araştırıyor. İşte diğer detaylar!

Müjdeli haber peş peşe geldi! Orta gelirli 0,69 faizle ev sahibi olacak! Yeni Evim Konut kampanyasından kim faydalanacak

Orta gelirliye konut kampanyasının detayları belli oldu. Böylelikle uygun krediyle ev satın almak mümkün olacak. Peki Orta Gelirli Konut kampanyası 0,69 faizli kredisinden kimler faydalanacak?

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut kapsamında yer alan dar gelirli vatandaş için 81 ilde "ilk evim ilk iş yerim" projesi başladı. İşte TOKİ orta gelir kampanyasına dair detaylar!

Orta gelir konut kredi oranları ne kadar? Orta Gelir Konut Kampanyası başvuruları ne zaman?

Dar gelirliyi sevindiren TOKİ Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de çalışmalarda sona gelindi. Peki 2022 Orta Gelirli Konut kampanyasının detayları neler? Orta Gelir Konut Kampanyası başvuruları ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ Aksaray Sarıyahşi’de 108 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Aksaray Sarıyahşi projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Sarıyahşi projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Sarıyahşi 2022 sosyal konut projesi...

Adana Sarıçam’a ucuz konut müjdesi! İşte TOKİ Adana Sarıçam 2022 detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Sarıçam 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Sarıçam 2022 ucuz konut projesi...

sar gelirli konut satışı Haberi

sar gelirli konut satışı

Raporda konut balonu ihtimali olan tek bir bölgeye de işaret ediliyor. O da Suriyeli göçmenlerin talebi ile patlayan Gaziantep. 


Raporda ayrıca 2013'ün son çeyreğinde ve 2014'ün ilk yarısında beklemeye geçen talebin, 2014'ün üçüncü çeyreğinden sonra yeniden canlanmaya başladığına da işaret edildi. 


2 BÖLGEDE FİYATLAR DÜŞÜYOR 


Raporda Ocak 2010 ile Kasım 2014 arasında Artvin-GiresunGümüşhaneOrdu-Trabzon bölgesinde fiyatların yüzde 3.9, "VanBitlis-Hakkâri bölgesinde yüzde 5.02 gerilediğine işaret edildi. 

Neden olarak ise "Demografik etmenler, göç, yabana yatırımcı azlığı, gelir etkisi şeklinde ifade edilebilir" yorumu yapıldı.

BALON YOK, HATTA EN RİSKSİZ ÜLKEYİZ 


Türkiye'de konut arzı ile talebin yavaş yavaş daha stabil bir hal almaya başladığına işaret edilen raporda, yıllık ortalama 1 milyon adet konutun el değiştirdiği, yıllık 600 bin adet konut ihtiyacının da sürdüğü ifade edildi. Raporda Deutsche Bank'ın Mayıs 2014'te,...