25 / 04 / 2024

Saray Muhallebicisinin fatih şubesi kapandı mı

Saray Muhallebicisinin fatih şubesi kapandı mı

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ait Saray Muhallebicisi'nin Fatih'te bulunan 16 yıllık şubesi, mal sahibinin yüksek kira zammı nedeniyle kepenk indirdi.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Danıştay'dan Topkapı Sarayı'ndaki kayıp yapıların yeniden inşasına dur kararı! 

Danıştay 6’ncı Dairesi, Fatih Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve saray bahçesini kapsayan Sur-u Sultani bölgesindeki kayıp yapıların tekrar inşa edilmesine ilişkin kararı bozdu. İşte Danıştay'ın o kararı...

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Munır Kaek  ve Abdullah Chahın tarafından kuruldu.

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Debar Khasro Khasro tarafından kuruldu.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Topkapı Sarayı'nda bulunan Fatih Köşkü'nde beton kubbeler söküldü!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından olan Fatih Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başlamıştı. Cumhuriyet döneminde orijinal ahşap kubbelerin yerine beton kubbeler yapılması nedeniyle yaklaşık bin 500 ton ağırlık taşıyan Fatih Köşkü'nün kubbeleri restorasyonla eski haline dönüştürülecek.

Saray Muhallebicisi'nin Fatih şubesi yüksek kiraya yenik düştü!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ait Saray Muhallebicisi'nin Fatih'te bulunan 16 yıllık şubesi, mal sahibinin yüksek kira zammı nedeniyle kepenk indirdi.

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkader Nahhas, Mosaab Amen M. Mostafa ve Mustafa Najim A. Al Mashhadani tarafından kuruldu.

Fatih'teki Boğdan Sarayı yok olmak üzere!

Fatih'te voyvodalar için yaptırılan Boğdan Sarayı can çekişiyor. 515 yıllık binanın ayakta kalan son parçaları lastik deposu olarak kullanılıyor...

Edirne Sarayı'nın kazıları yeniden başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni Sultan Süleyman gibi Osmanlı padişahlarına ev sahipliği yapan Edirne Sarayı'nda kaz çalışmaları 3 yıl aradan sonra yeniden başlatılıyor.

Marmara Saray İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Saray İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Arji tarafından kuruldu.

Topkapı Sarayı'nda çalışma başladı!

Topkapı Sarayı hazine bölümü eserlerinin sergilendiği Fatih Köşkü’nün çökme noktasına geldiğini Hürriyet “Ayakta zor duruyor” manşetiyle duyurmuştu.

Saray Muhallebicisinin fatih şubesi kapandı mı Haberi

Saray Muhallebicisinin fatih şubesi kapandı mı

2004'ten istifa ettiği 2017'ye kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Kadir Topbaş’a ait olan ünlü lokanta zinciri Saray Muhallebicisi’nin Fatih Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan16 senelik şubesi geçtiğimiz günlerde kapandı.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, mal sahibinin yüksek kira artışı talebi sebebiyle Saray Muhallebicisi’nin, Fatih’te kiracı olduğu şubeyi boşaltmaya karar verdiği belirtildi. Kadir Topbaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu 2004'te Fatih’te ünlü zincirin 6. şubesi olarak açılan muhallebici, geçtiğimiz günlerde binayı boşalttı.

16 senedir Saray Muhallebicisi olarak hizmet veren 5 katlı bina, bir giyim mağazası tarafından kiralandı. Binanın üzerine yeni açılacak olan mağazanın afişi asılırken içinde de hummalı bir inşaat çalışması yapılıyor.

YEĞEN TOPBAŞ YETKİLİ

Saray Muhallebicisi, Saray Mandıra Süt Et Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne ait ve İTO kayıtlarına göre Kadir Topbaş...