26 / 04 / 2024

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Debar Khasro Khasro tarafından kuruldu.



Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Debar Khasro Khasro tarafından kuruldu.

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükûna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. 2-Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve pazarlamasını da yapabilir. 3-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve Özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, is yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 4-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükûna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 5-Her türlü gayrimenkul emlak, arsa, arazi, villalar, daireler ve işyerleri almak satmak kiralamak ve aracılık yapmak ve işletmek ve ücret almak 6-Her türlü araç ve is makineleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 7-Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ithalat, ihracat ve pazarlamasını yapmak. 8-Her türlü inşaat, müteahhitlik ve inşaat malzemeleri ticaretini yapmak. 9-Her türlü ikamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) 10-Her türlü makine ve cihazların imalatı, yedek parçaları, bakımı yapmak veya başkalarına yatırmak.


Geri Dön