26 / 04 / 2024

sarayköy toki başvuru tarihleri

sarayköy toki başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Sarayköy projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ başvuru değerlendirme nedir?

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru aşaması ve şu an gerçekleşen kura çekilişi ülke gündemini oluşturuyor. Vatandaşlar da bu sürece dair merak ettiği soruları yöneltiyor.

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

TOKİ Kırklareli Pehlivanköy son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Pehlivanköy projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek...

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Niğde 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Niğde 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Üsküp TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Üsküp TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

6 maddede TOKİ başvuru süreci!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından üretilen alt ve orta gelir grubuna yönelik olan konutlara nasıl başvuru yapılır? İstanbul için başvuru şartları nelerdir? Başvuru nereye ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar...

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları!

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuru tarihi!

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 171 adet konut bulunuyor.

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Tekkeköy projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

sarayköy toki başvuru tarihleri Haberi

sarayköy toki başvuru tarihleri

TOKİ Denizli Sarayköy projesinde yer alan 6 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Son başvuru tarihinin 28 Haziran 2019 olarak belirlendiği TOKİ Denizli Sarayköy projesi açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Sarayköy projesinde yer alan konutların fiyatları 159 bin 828 TL ile 219 bin 730 TL arasında değişiyor.

En düşük peşinat bedelinin 15 bin 982 TL, en yüksek peşinat bedelinin ise 43 bin 946 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Sarayköy projesinden 120 ay, 156 ay ve 180 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Proje için ödenecek aylık taksit tutarları 710,35 TL ile 1.198 TL arasında...