19 / 04 / 2024

sarı evler fiyatlar

sarı evler fiyatlar

İntaş A.Ş'nin Sancaktepe Sarıgazi'de yer alan Sarı Evler'de 720 daireden 600'ü satıldı...

Cebinde 89 bin 900 lirası olana prefabrik ev müjdesi! Sudan ucuza ev fırsatını kaçırmayın!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra ilginin arttığı prefabrik evler fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Cebinde 89 bin 900 lirası olan devlet desteğiyle prefabrik ev alabiliyor. İşte detaylar...

İkinci el konut fiyatlarında beklenti ne? Ev almak için doğru zaman mı?

Ev almak isteyenler konut fiyatlarının ne zaman düşeceğini sorgularken uzman isimler peş peşe açıklama yapıyor. Bu kapsamsa konut fiyatlarını değerlendiren Gayrimenkul Geliştirme Yöneticisi Fatih Sarı ev fiyatlarına ilişkin kritik uyarılarda bulundu.

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar? Kırlangıç Evler fiyat listesi!

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor ve aratılıyor. İşte Kırlangıç Evler fiyat listesi...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

Kağıthane 7000 Evler fiyatları!

Genyap İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane 7000 Evleri İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. İşte Kağıthane 7000 Evler fiyatları...

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları!

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları 2 milyon TL'den başlayarak değişiyor. Veryeriler İnşaat'ın projesi Alaçatı Değirmen Taş Evler, köyiçi manzarasına sahip.

Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları!

Vadi İstanbul Park Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 74 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları ne kadar?

2007 yılında İntaş Sarı Evler satışa sunulmuş!

2007 yılında İntaş İnşaat'ın Sarıgazi'de 73 bin metrekarelik bir alanda inşa edeceği İntaş Sarı Evler satışa sunulmuş. Toplam 720 dairenin bulunacağı sitedeki daireler, 116 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Tuzla Lokum Evler fiyatları ne kadar?

722 konuttan meydana gelen DKY Lokum Evler projesinde 1+1’den 3+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Tuzla Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 4 indirim fırsatı sunulan Lokum Evler konut projesinin satış süreci devam ediyor. Peki Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Cennet Evler fiyatları ne kadar?

Cennet Evler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Daire teslimlerin hemen yapıldığı Cennet Evler fiyatları ne kadar?

KG İnşaat Cennet Evler!

KG İnşaat Cennet Evler fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projedeki dairelerin alanları 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. Projede 32 daire ve 2 dükkan bulunuyor.

sarı evler fiyatlar Haberi

sarı evler fiyatlar

İntaş A.Ş'ye ait Sancaktepe Sarıgazi'deki Sarı Evler 107 bin 485 metrekare inşaat alanı üzerinde, 73 bin 500 metrekarelik alanda 6 katlı 30 blok halinde toplam 720 daireden oluşuyor. Sarı Evler'de 600 konut satıldı.


Sarı Evler'de 97 metrekare 2+1 daire, 237 bin TL, 123 metrekare 3+1 daire 250 bin TL, 169 metrekare 3+2 dubleks 281 bin TL, 205 metrekare 4+2 dubleks 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Sarı Evler'de bulunan sosyal alanlar;

Çok amaçlı spor alanı

cafe, restoran

Fitness Merkezi

Çocuk parkı

Sauna ve masaj odaları

Açık/Kapalı otopark

Yüzde 70 yeşil alan ve sosyal tesis

Açık/Kapalı yüzme havuzu

Yürüyüş ve bisiklet parkuru

Çocuk havuzu

Tenis kortu


Sarı Evler'de yüzde 25 peşinatta, geri kalan tutar 0.79 oranla 60 ay vadelendiriliyor. Peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim uygulanıyor.


0216 429 82 82

http://www.sarievler.com



Gülcihan...