19 / 04 / 2024

sarı evler fiyatları sarıgazi

sarı evler fiyatları sarıgazi

Sarıgazi'de yer alan Sarı Evler 73 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor. Toplam 30 blokta 720 daireden oluşan projede konut fiyatları 118 bin YTL'den başlıyor.

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi ve faiz oranlarının artmasıyla ev alamayan vatandaşların yeni trendi eski ve metruk binalardan yana oldu. Bu evlerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor. 

Cebinde 89 bin 900 lirası olana prefabrik ev müjdesi! Sudan ucuza ev fırsatını kaçırmayın!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra ilginin arttığı prefabrik evler fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Cebinde 89 bin 900 lirası olan devlet desteğiyle prefabrik ev alabiliyor. İşte detaylar...

İkinci el konut fiyatlarında beklenti ne? Ev almak için doğru zaman mı?

Ev almak isteyenler konut fiyatlarının ne zaman düşeceğini sorgularken uzman isimler peş peşe açıklama yapıyor. Bu kapsamsa konut fiyatlarını değerlendiren Gayrimenkul Geliştirme Yöneticisi Fatih Sarı ev fiyatlarına ilişkin kritik uyarılarda bulundu.

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar? Kırlangıç Evler fiyat listesi!

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor ve aratılıyor. İşte Kırlangıç Evler fiyat listesi...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

Kağıthane 7000 Evler fiyatları!

Genyap İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane 7000 Evleri İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. İşte Kağıthane 7000 Evler fiyatları...

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları!

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları 2 milyon TL'den başlayarak değişiyor. Veryeriler İnşaat'ın projesi Alaçatı Değirmen Taş Evler, köyiçi manzarasına sahip.

Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları!

Vadi İstanbul Park Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 74 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları ne kadar?

2007 yılında İntaş Sarı Evler satışa sunulmuş!

2007 yılında İntaş İnşaat'ın Sarıgazi'de 73 bin metrekarelik bir alanda inşa edeceği İntaş Sarı Evler satışa sunulmuş. Toplam 720 dairenin bulunacağı sitedeki daireler, 116 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Tuzla Lokum Evler fiyatları ne kadar?

722 konuttan meydana gelen DKY Lokum Evler projesinde 1+1’den 3+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Tuzla Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 4 indirim fırsatı sunulan Lokum Evler konut projesinin satış süreci devam ediyor. Peki Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Cennet Evler fiyatları ne kadar?

Cennet Evler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Daire teslimlerin hemen yapıldığı Cennet Evler fiyatları ne kadar?

sarı evler fiyatları sarıgazi Haberi

sarı evler fiyatları sarıgazi

 


İstanbul'un en eski yerleşim bölgelerinden Sarıgazi'de yer alan Sarı Evler 73 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor. Toplam 30 blokta 720 daireden oluşan projede iki ayrı blok tipi var ve konut fiyatları 118 bin YTL'den başlıyor.


Sarı Evler insana ve doğaya verdiği değerle toplam alanının yüzde 70'ini yeşil ve sosyal alan olarak ayırıyor. Kapalı ve açık yüzme havuzu, tenis kortu, çok amaçlı spor alanı, fitness center ve restoran birimlerinden oluşan sosyal tesislerin kullanımı tüm site sakinlerine açık olacak. Çevresi güvenlik duvarlarıyla çevrili Sarı Evler'de giriş tek noktadan yapılacak.


Tüm ortak alanlar kapalı devre kameralarla gece gündüz kontrol edilecek. Sarı Evler sadece altı kattan oluşan blokları, geniş yeşil alanları,...