29 / 03 / 2024

Sarı Yar Yapı Anonim Şirketi

Sarı Yar Yapı Anonim Şirketi

Sarı Yar Yapı Anonim Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Mert Sarıyar ve Murat Sarıyar ortaklığıyla kuruldu...

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Sarıkodal Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkodal Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Durukan Sarıkodal tarafından kuruldu.

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yarın yapılacak.

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu.

Model House'tan nefes alan ve sağlıklı prefabrik evler!

Sarı çamdan yapılan prefabrik evlerin nefes aldığını ve daha sağlıklı olduğunu belirten Model House Şirket Müdürü Metin Özdemir, 3 santimlik karbonlu strafor ve taş yünü ile panellere izolasyon yaptıklarını aktararak sıcaklık avantajı olduğunu söyledi.

Sar-Ar Yapı'nın proje durdurma işlemi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Sar-Ar Yapı Denetim Ltd. Şti. hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemini iptal etmiştir. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası yarın!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası yarın saat: 10.00'da yapılacak. Ödeme planına göre 240 aya kadar vade imkanı sunulan projede kura çekilişinin yeri Yüreğir Serinevler Spor Salonu olarak belirlendi.

Emekli TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi yarın!

Emekli TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi yarın saat: 10.00'da yapılacak. Ödemelere göre yüzde 12'den başlayan peşin alımların yapıldığı projede konutlar 2+1 şeklinde tasarlandı.

Manisa Sarıgöl atık su arıtma tesisi nereye yapılacak?

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 2012 yılında Bağlıca Mahallesine yapılması planlanan fakat mahallelinin karşı çıkması nedeniyle hayata geçirilemeyen atık su arıtma tesisinin kendisinin de mahallesi olan Çanakçı Mahallesine yapılacağını açıkladı

Tarihi yarımadaya ne yapılacak?

Tarihi yarımadada İTO ve TOBB'un sahip olduğu alanlar için nisan ayında ihaleye çıkılmış ve yedi şirket şartname alarak projelerini sunmuştu. Şartname alan bu yedi şirket, 17 Kasım'da yapılacak son turda tekliflerini sunacak.

TOKİ Tuzla 374 konut ihalesi yarın yapılacak!

TOKİ İstanbul ili Tuzla ilçesi Orhanlı Mahallesi 374 adet konut inşaat ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi yarın saat 14.30'da gerçekleşecek.

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı yarın açılıyor!

18-21 Kasım tarihlerinde Expo Center'da 23'üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı hazırlıklarını tamamlayarak yarın ilk misafirlerini ağırlayacak.

Sarı Yar Yapı Anonim Şirketi Haberi

Sarı Yar Yapı Anonim Şirketi

200 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Barış Mahallesi Belediyesi Caddesi Ginza Lavinya Park B Blok NO:30 Kat:4 Daire:115 adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mert Sarıyar ve Murat Sarıyar ortaklığıyla...