26 / 04 / 2024

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül' de İstanbul İl 'i, Maltepe İlçe' si, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akçakoyunluoğlu tarafından kuruldu. 

Ali Ağaoğlu: 2018'de yenilenebilir enerji yatırımımız 1 milyar TL olacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu YKB Ali Ağaoğlu, "2018'de yenilenebilir enerji yatırımlarımızın büyüklüğü toplam 1 milyar TL olacak" dedi.

Beyoğlu'na yatırım yapan kazanır!

İstanbul'un gözbebeği Beyoğlu yaralarını sarıyor, iyi zamanlarda 20 milyon lira iş hacmi yaratan esnafın, terör saldırılarının ardından eski günlerine dönebilmesi için tanıtım atağı başlatıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "İstiklal'de kalan kazanır" dedi.

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül' de İstanbul İl 'i, Maltepe İlçe' si, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

İncealioğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

İncealioğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül ' de İstanbul İl 'i, Maltepe İlçe'sinde, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Velibeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Velibeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Maltepe İlçe' si, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Toyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Toyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Maltepe İlçe' si, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Solakoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Solakoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de İstanbul İl'i, Maltepe İlçe' si, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Kınalıoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Kınalıoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de İstanbul İl'i, Maltepe İlçe' si, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi Haberi

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül' de İstanbul İl'i, Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak'ta kuruldu.


Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi iş konusu; Şirket elektrik enerjisi tesisi kurulması, iletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasitesinin müşterilere satılması işi ile iştigal eder.Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere, elektrik piyasası mevzuatına uygun olmak üzere aşağıda yazılı konularda faaliyette bulunacaktır.  1.   Şirket enerji alanında mevcut tüm teknolojiler ile alakalı yatırımlar yapmak, mevcut ve yeni enerji kaynaklarının araştırması, geliştirmesi, mühendisliği, uygulaması, işletmesi, üretimi, pazarlaması ve ticareti amacı ile kurulmuştur. Şirket her türlü enerji teknolojilerinin araştırılması, geliştirilmesi mühendisliği, tasarımı, uygulaması, imalatı, inşaatı, işletilmesi, üretimi, pazarlaması, tanıtımı ve ticaretini yapabilir. Bu konu ile alakalı yurt içi ve...