25 / 04 / 2024

sarıçam gençlik merkezi nerede

sarıçam gençlik merkezi nerede

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Sarıçam Gençlik Merkezi Binası’nın açılışını yaptı. Aldırmaz, yerel yönetimlerin bir görevinin de yoksul aile çocuklarına çeşitli konularda eğitim vermek olduğunu söyledi...

Adana Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'a gençlik merkezi açtı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, gençlere verdiği "Her ilçeye gençlik merkezi" sözünü tutuyor. Daha önce Şakirpaşa ve Mimar Sinan Kültür Parkı'nda gençlik merkezi açan Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'da da gençlik merkezi açtı....

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl'de hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

sarıçam gençlik merkezi nerede Haberi

sarıçam gençlik merkezi nerede


Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Sarıçam Gençlik Merkezi Binası’nın açılışını yaptı. Zihni Aldırmaz, yerel yönetimlerin bir görevinin de yoksul aile çocuklarına çeşitli konularda eğitim vermek, onların üniversite sınavına ve diğer sınavlara hazırlanmasını sağlamak olduğunu belirterek, merkezde eğitim gören çocuklarla sohbet etti.


Çocuklara ve gençlere hayat hikayesini anlatan Zihni Aldırmaz, çok zor koşullarda öğrenim gördüklerini, babasını kaybettiği gün yatılı okula kabul edilmesiyle kendisine verilen fırsatı iyi kullandığını ifade etti. Zihni Aldırmaz, “Şimdi sizlerin önünde size yol gösteren, her türlü olanağı sunan ağabeyleriniz, büyükleriniz var. Yeter ki çalışın ve fırsatı iyi değerlendirin. Ben belediye başkanı olmasam da yanınızda olacağım” dedi.


Sarıçam Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sarı, “Zihni Aldırmaz bize verdiği destekle bir çığır açtı. Kendisine teşekkürü borç biliyoruz. Okullarımız...