24 / 04 / 2024

Şarık Tara Spor Toto Süper Lig

Şarık Tara Spor Toto Süper Lig

Sutopunda Spor Toto Süper Lig'e, bu yıl hayatını kaybeden ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'nın ismi verildi....

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

TÜVTÜRK, araç muayeneleri için yeni dönemi duyurdu! Arık bunlara bakılmayacak!

Türkiye'de zorunlu araç muayenelerini yapan TÜVTÜRK, araç muayenelerinde yeni dönemi resmen duyurdu. Araç muayene yapılırken artık bazı kontroller yapılmayacak. İşte araç muayenesinden çıkarılan kontroller...

Slazenger’dan ikinci ürün bedava kampanyası! Hangi spor ürünler kampanyaya dahil? İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyanın en köklü spor markalarından biri olan Slazenger,spor ayakkabılarda 1 alana 1 bedava kampanyası başlattı. Kriket, tenis, yüzme, hokey ve golf gibi çok çeşitli spor dallarında kullanılabilecek birbirinden kullanışlı ve şık spor giyim ürünleri bulunan Slazenger 150 yıllık tecrübesiyle 7’den 70

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Omamerhı R. Okpako tarafından kuruldu.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık vefat etti!

26 Mart 1971 - 29 Eylül 1971 tarihleri arasında görev yapan Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık hayatını kaybetti.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

Spor kulüplerinin kripto para üretmesi mantıklı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Tuğrul Akşar, bugünkü köşesinde spor kulüplerinin kripto para piyasalarına dahil olmasını ve fan tokenları kaleme aldı. İşte Tuğrul Akşar'ın 'Spor kulüpleri için yeni para yaratma araçları olarak kripto para ve fan tokenlar' başlıklı yazısı...

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Merhum Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında geçtiğimiz günlerde başlayan gerginlik büyüyor. İkili soyadı kavgasından sonra şimdi de köşk için anlaşmazlık yaşıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Yaşaran Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaran Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Dökmetaş ve Yaşar Küçükalran ortaklığında kuruldu.

Şarık Tara Spor Toto Süper Lig Haberi

Şarık Tara Spor Toto Süper Lig

Sutopunda Spor Toto Süper Lig'e, bu yıl hayatını kaybeden ENKA İnşaat'ın hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'nın ismi verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye Sutopu Federasyonu, 1974 yılından beri düzenlenen ligi bu sezon, Türk sporuna, eğitime ve girişimciliğe verdiği destekle örnek olan iş insanı Şarık Tara adına düzenleme kararı aldı.

Şarık Tara Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon, tüm takımların katılımıyla 10 Kasım Cumartesi günü ENKA Sadi Gülçelik Yüzme Havuzu'nda oynanacak maçlarla başlayacak.

Şarık Tara kimdir?

2017 gelir vergisi rekortmeni Şarık Tara oldu!

Şarık Tara hayatını kaybetti! ENKA'nın acı günü!