25 / 04 / 2024

Sarıyer 3 köprü yolu kamulaştırılacak parseller

Sarıyer 3 köprü yolu kamulaştırılacak parseller

Sarıyer'de İstanbul'un 3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma kararı alınan parseller hangileri? Sarıyer ilçesinde üçüncü köprü için kamulaştırılacak alanlar nereler? 3. Köprü yolu için Sarıyer'de neresi kamulaştırılacak?

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

3. Köprü'nün son videosu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar son hızla devam ediyor. Sarıyer'in Garipçe Köyü ile Beykoz'un Poyrazköy semti arasında hayata geçirilen 3. Köprü'nün yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor.

3.Köprü planı İBB Meclisi'nden geçti!

Sarıyer ve Beykoz bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü yollarının imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü'nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

3. köprü bağlantı yolları imar planı değişikliği kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kuzey Ormanları Garipçe'de 3.Köprü için eylem yaptı!

Mahkeme kararına göre 3. köprü inşaatının derhal durdurulması gerektiğini açıklayan Kuzey Ormanları Savunması, çevreye duyarlı vatandaşları bugün Sarıyer Garipçe kavşağında eyleme çağırdı.

3. Köprünün bağlantı yollarının imar planı iptal edildi!

3. Köprü'nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumeli Feneri'ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı 8. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planı iptal edildi!

İSTANBUL 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi.

3. Köprü’nün bağlantı yollarına iptal!

İstanbul 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi. İşte ayrıntılar...

3. köprü bağlantı yolları neden durduruldu?

İSTANBUL 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi.

HDK 3. köprü inşaatı için Sarıyer'de eylem yaptı!

Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Ekoloji Meclisi ve HDK Sağlık Meclisi, 3. köprü inşaatının devam ettiği Sarıyer Garipçede eylem yaptı.

3. köprü yollarına 'ekolojik köprü' şartı geldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 3. köprünün bağlantı yollarına yaban hayvanları için “ekolojik köprü” şartı getirdi. Ekolojik köprülerin diğer bundan sonra hayata geçirilecek olan diğer otoyol projelerinde de uygulanması planlanıyor.

3. Köprü yoluna ekolojik köprü şartı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 3. Köprünün bağlantı yollarına yaban hayvanları için ekolojik köprü şartı getirdi. Bağlantı yollarına 6 adet ekolojik köprü inşa edilmesi planlanıyor.

Sarıyer 3 köprü yolu kamulaştırılacak parseller Haberi

Sarıyer 3 köprü yolu kamulaştırılacak parseller

Kuzey Marmara Otoyolu için Sarıyer'de nereler kamulaştırılacak?


İstanbul'un 3. köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolu Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Sarıyer ilçesinde nereler kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu için Sarıyer'de hangi mahallelerde kamulaştırma uygulanacak? 


14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu'nun 2015/7158 sayılı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında, Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı'na göre Sarıyer'de kamulaştırma uygulanacak parseller şöyle;


Sarıyer Uskumru Mahallesi 0/69 parsel ve Kilyos Mahallesi 0/47, 0/50, 0/51, 0/52 parsellerde kamulaştırma yapılacak.



3. Köprü yolu için Başakşehir'de neresi kamulaştırılacak? Tıklayın ve öğrenin!


Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak alanlar için tıklayın!
Beykoz'da nereler kamulaştırılacak? Öğrenmek için tıklayın!
Çekmeköy'de kamulaştırılacak ada ve parseller için tıklayın!
Sancaktepe ilçesinde kamulaştırma...