27 / 04 / 2024

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası

Sarıyer Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı. Yeni hizmet binasıyla ilgili bilgi veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç "Bina, büyüklüğü, içerdiği fonksiyonları, engelsiz, çevreci, ilk yeşil kamu binası olmasıyla sadece Türkiye'de değil, dünyada bir ilktir" dedi.

Sarıyer Belediyesi'nin yeni binası yarın açılıyor!

Sarıyer Belediyesi yeni hizmet binası yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılışa katılacak.

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası 1 Nisan'da açılıyor!

Sarıyer Pınar Mahallesi'nde inşa edilen Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası 1 Nisan'da açılışa hazırlanıyor. Bina, dünyanın ilk yeşil sertifikalı kamu binası olacak.

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası'nın 6 katının kaba inşaatı tamamlandı!

Dünyanın ilk “Yeşil Bina” sertifikalı kamu binası olarak bilinen ve bugüne kadar Sarıyer’de yapılan en büyük proje olan Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası tüm ihtişamıyla yükselmeye devam ediyor.

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

Sarıyer Belediyesi'nden 66 milyon 216 bin TL'ye satılık arsa! 

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Uskumruköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu 2 bin 942 metrekare alana sahip.

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Yozgat Sarıkaya Belediyesi'nden 13.9 milyon TL'ye satılık 21 iş yeri!

Yozgat Sarıkaya Belediyesi, Yozgat ili, Sarıkaya ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 21 iş yerini 13 milyon 910 bin TL'ye satıyor...

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası Haberi

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlara "Sandığa giderken yalnız gitmeyeceğiz, komşumuzu, dayımızı, amcamızı, yeğenimizi alacağız, 'Gel bir bayram havası içinde sandığa gidelim' diyeceğiz. 'Neden?' dediğinde, 'TBMM'nin onurunu korumak, demokrasiye, özgürlüklerimize sahip çıkmak, 80 milyonun iradesini tarihe yazmak için gidelim; tek adamın sözü değil, 80 milyonun sözü geçsin. Bunun için gidelim' deyin." şeklinde seslendi.


Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul milletvekilleri Erdoğan Toprak, Ali Şeker  İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile Sarıyer Belediyesinin yeni hizmet binasının açılışına katıldı.


Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu, halk oylamasını işaret ederek, "16 Nisan'da sandığa gideceğiz, oy kullanacağız. Ne için? Demokrasi, bayrağımız, çocuklarımız, vatanımız için. Aksatmadan, birlikte gideceğiz. 'Bugün gitmesek de olur?' demeden gideceğiz, oyumuzu hayırlı bir şekilde kullanacağız, demokrasiye sahip çıkmak için." dedi.


Vatandaşlara...