25 / 04 / 2024

sarıyer Zekeriyaköy inşaat çilesi

sarıyer Zekeriyaköy inşaat çilesi

Golf, yeşil alan ve bisiklet parkuru yapılacağı belirtilerek başlatılan inşaat 3 yıldır bitmedi. İş makineleri ve kamyonların gün boyu süren gürültüsü vatandaşların sabrını taşırdı..

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Denizkoru Sarıyer yüzde 40 peşin 48 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Denizkoru Sarıyer, IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, güncel deprem raporlarında şehrin zemin açısından en güvenli ilçeleri arasında yer alan Sarıyer'de yükseliyor.

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı. 

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap 2. oturum ihalesi 29 Nisan'da!

1. oturumu 22 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 29 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 22 Nisan saat 11:00'de gerçekleştirildi. Peki arsa KÖY Zekeriyaköy 4. Etap için hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde, 1791 Ada 2 Parsel 38, 81,82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 100, 101, 102 Blokların ve Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabulü yapıldı.

İnşaat sektörünün üçüncü çeyrek karnesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2021 yılının üçüncü çeyreğini değerlendirdiği rapor yayınlandı. Peki raporda hangi verilere yer verildi? İşte inşaat sektörünün üçüncü çeyrek karnesi...

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy), 1791 ada 2 parsel Sosyal Tesis Üstyapı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı.

sarıyer Zekeriyaköy inşaat çilesi Haberi

sarıyer Zekeriyaköy inşaat çilesi

Sarıyer Belediyesi'nin 3 yıl önce spor alanı ve çocuk parkı olarak düzenleyeceğini söyleyerek başlattığı ancak bir türlü bitirmediği inşaatın şantiyesi vatandaşları çileden çıkardı. Şehrin gürültüsünden kaçarak milyon dolarlık villalara taşınan vatandaşlar defalarca belediye ve kaymakamlığa şikâyette bulunmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını belirterek "Çalışma sesleri huzur bırakmadı" dedi. Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yaklaşık üç yıl önce Zekeriyaköy'de bulunan ve içinde 170 dönümlük çok sayıda ağacın da bulunduğu yeşil arazinin bir kısmına Sarıyer Spor Kulübü'ne ait antrenman sahası yapıldı. Geri kalan bölgenin de golf sahası, bisiklet parkurları, çocuk parkı ve rekreasyon alanları olarak düzenleneceği belirtilerek geçici şantiye alanı kuruldu. 


'HUZURUMUZ KALMADI' 

Ancak yıllardır bitmeyen çalışmalar vatandaşlar için eziyete dönüştü. Şantiyedeki çalışmalar nedeniyle huzurlarının kalmadığını belirten Bella Gardens sitesi sakinlerinden İç Mimar Pınar...