25 / 04 / 2024

Sarıyerde hangi parseller kamulaştırılacak

Sarıyerde hangi parseller kamulaştırılacak

Sarıyer'de İstanbul'un 3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma kararı alınan parseller hangileri? Sarıyer ilçesinde üçüncü köprü için kamulaştırılacak alanlar nereler? 3. Köprü yolu için Sarıyer'de neresi kamulaştırılacak?

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Sancaktepe Sarıgazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi muhtelif parseller ile bir kısım Terkinli Alan ve Yol Alanına ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Sarıyer 3 ada 37-38-39 parsellerin imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, 3 ada, 37, 38, 39 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 2 Ekim 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Peki Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Mükemmel Sarımsakçı kimdir?

Amerika’da ‘Turkish Trump’ (Türk Trump) olarak bilinen İnşaat Mühendisi Mükemmel Sarımsakçı kimdir? Mükemmel Sarımsakçı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İBB Sarıyer'de 1.6 milyon TL'ye arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyerde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 600 bin 74 TL olarak belirlendi.

Miktad Sarıalioğlu kimdir?

Miktad Sarıalioğlu, 4.112.936,69 TL'lik tahakkuk ile 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında 68. sırada yer alıyor. Peki, Miktad Sarıalioğlu kimdir? Miktad Sarıalioğlu hangi alanda faaliyet gösteriyor?

Sarıyerde hangi parseller kamulaştırılacak Haberi

Sarıyerde hangi parseller kamulaştırılacak

Kuzey Marmara Otoyolu için Sarıyer'de nereler kamulaştırılacak?


İstanbul'un 3. köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolu Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Sarıyer ilçesinde nereler kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu için Sarıyer'de hangi mahallelerde kamulaştırma uygulanacak? 


14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu'nun 2015/7158 sayılı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında, Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı'na göre Sarıyer'de kamulaştırma uygulanacak parseller şöyle;


Sarıyer Uskumru Mahallesi 0/69 parsel ve Kilyos Mahallesi 0/47, 0/50, 0/51, 0/52 parsellerde kamulaştırma yapılacak.



3. Köprü yolu için Başakşehir'de neresi kamulaştırılacak? Tıklayın ve öğrenin!


Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak alanlar için tıklayın!
Beykoz'da nereler kamulaştırılacak? Öğrenmek için tıklayın!
Çekmeköy'de kamulaştırılacak ada ve parseller için tıklayın!
Sancaktepe ilçesinde kamulaştırma...