28 / 03 / 2024

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Peki Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?



Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı.  Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganı tanıtılan kampanyaya hangi projeler dahil?

1992'den bu yana pek çok markalı konut projesi üreten ve bunları sahiplerine teslim eden Sur Yapı'nın 5'i bir yerde kampanyası İstanbul ve Bursa projelerini kapsıyor.

Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projelerinden ev, ofis veya dükkan sahibi olmak isteyen alıcılar Sur Yapı beşi bir yerde kampanyasından faydalanabiliyor.

"Sur Yapı'dan Altın Gibi Kampanya" sloganıyla tanıtılan "Beşi bir yerde" kampanyasında Sur Yapı projelerinden banka kredisiz, peşinatsız, vade farksız, ara ödemesiz, 60 ay sabit taksitlerle gayrimenkul sahibi olunabiliyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

İstanbul Avrupa yakasında yer alan Semt Bahçekent, Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City, Mirage Cadde Dükkânları, Axis İstanbul Ofis.
İstanbul Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe Lavender, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu, Şehir Konakları, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Exen İstanbul.
Bursa’da yer alan Marka Rezidans.

Web adresi: http://www.suryapi.com.tr/
Telefon: 444 5 787
 


Geri Dön