19 / 04 / 2024

Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı yeni kampanyasını Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganıyla başlattı. Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.



Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. 1992 yılından bu yana pek çok markalı konut inşa eden Sur Yapı yeni kampanyasını Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganı ile başlattı.

Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projelerinden ev, ofis veya dükkan sahibi olmak isteyenler Sur Yapı beşi bir yerde kampanyasından yararlanabiliyor.

"Sur Yapı'dan Altın Gibi Kampanya" sloganıyla tanıtılan "Beşi bir yerde" kampanyası kapsamında Sur Yapı projelerinden peşinatsız, vade farksız, ara ödemesiz, banka kredisiz, 60 ay sabit taksitlerle gayrimenkul sahibi olmak mümkün.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası hangi projelerde geçerli?

Semt Bahçekent, Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City, Mirage Cadde Dükkânları, Axis İstanbul Ofis, Sancaktepe Lavender, Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu, YeşilMavi Maltepe, Şehir Konakları, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Exen İstanbul, Marka Rezidans.

Web adresi: http://www.suryapi.com.tr/
Telefon: 444 5 787
 


Geri Dön