satılık arsalar aydın Haberi
Aydın İli Kuşadası ilçesinde bulunan arsanın bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi. Arsa açık artırma usulüyle 7 Ocak 2014 tarihinde satışa çıkacak.
İlanın detayı için
Aydın İli Kuşadası ilçesin de yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 7 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek...
Aydın İli Kuşadası ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 860 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 16 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...
Gayrimenkul ekonomisi ve ileri düzeyde pazarlama alanında faaliyet gösteren Ankara’nın önde gelen gayrimenkul şirketi Gayrimenkul PR, Ankara'nın satılık konut arzının 90 bine yükseldiğini açıkladı.
Altın Emlak Global Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'nin eksik yanının satılık konut ilanlarını kapsam dışında bırakılması olduğunu söyledi.
Analist Taner Genek, Sarı sitede satılık konut ilanlarının arttığına dikkat çekerek toplamda 833 bin satılık konut ilanı olduğunu söyledi.
Edirne ve Aydın’da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.
İnşaat Mühendisi, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Üyesi Atakan Bakılan, satılık imarlı arsaların fiyatlarının yüksek olduğuna ve konut sektörünün olumsuz etkilendiğine dikkat çekti.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ilan sitelerinde yer alan "Suriyeliden acil satılık", "Ülkeme dönüyorum" gibi ilanlara karşı dikkatli olunması için uyarılarda bulundu.
Suriyeli mültecilerin ülkelerine dönmesi otomobil ve gayrimenkul piyasasını da oldukça hareketlendirdi. İnternet ilanlarında ‘Suriyeliden satılık’ ‘Ülkeme dönüyorum’ ‘Acil, kelepir’ gibi bazı başlıklar göze çarparken, uzmanlar ise dolandırılma konusuna da dikkat çekiyor.
sahibinden.com’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık ve satılık konut piyasasını mercek altına aldı.
Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.
Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor.
Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.
Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.
Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!
Aydın İli Kuşadası ilçesinde bulunan arsanın bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi. Arsa açık artırma usulüyle 7 Ocak 2014 tarihinde satışa çıkacak.
İlanın detayı için