28 / 03 / 2024

satılık bina avcıalr

satılık bina avcıalr

Denizköşkler Gümüşpala'da 1 bina, 2 dükkan icradan satılıyor...

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları!

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları minimum 399 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Bizim Evler 8 satılık daire!

Toplam 254 konut ve 8 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler 8 projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Bizim Evler 8 satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Avcılar Effect Bayraklı satılık daire!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje İzmir İl' i Bornova'da inşa ediliyor. Avcılar Effect Bayraklı satılık daire teslimleri 2017 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Bornova Avcılar Effect satılık!

Konum bilgisine göre Şifa Hastanesine sadece 1 dakika kadar uzaklıkta buluna proje toplam 45 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Avcılar Effect satılık daireler 2017 yılı Ekim ayında teslim edilecek.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Avcılar Effect Bornova satılık!

Avcılar Effect Bornova satılık daire tipleri arasında 1+0, 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Yüzde 35 peşinatla ödeme yapılabilen projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Avcılar Prestij satılık daire fiyatları!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Prestij İzmir Koleji'nin yanında hayata geçiriliyor. İşte Avcılar Prestij satılık daire fiyatları...

İzmir Avcılar Prestij satılık!

İzmir Avcılar Prestij satılık daire tipleri arasında 1+1 dubleksten 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yüzde 35 peşinatla ödeme yapılabilen proje 9 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Bizim Evler 6 Avcılar satılık daire!

İhlas Yapı imzası ile yükselen Bizim Evler 6 Avcılar satılık daire tipleri arasında 2+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

satılık bina avcıalr Haberi

satılık bina avcıalr

Avcılar Denizköşkler Gümüşpala'da yer alan 1 bina, 2 dükkan Küçükçekmece 3. icra Müdürlüğü tarafından açık artırma suretiiyle satışa çıkıyor.



261 metrekare alana sahip tarla vasıflı gayrmenkul'e 1 milyon 275 bin TL, 1 numaralı dükkan vasıflı taşınmaz'a 95 bin TL, 1 numaralı depolu dükkan vasıflı taşınmaz'a 60 bin TL olarak değer biçildi.



Gayrimenkullerin satışı, 19 Kasım 2012 günü saat 14.00 ile 14.35 saatleri arasında Küçükçekmece 3. İcra Dairesi'nde gerçekleştirilecek.



Detaylı bilgi için