16 / 04 / 2024

satılık daireler sarıyer

satılık daireler sarıyer

Villalar kenti Sarıyer'deki yaşamın başladığı konut projelerindeki daire fiyatlarını araştırdık. Sarıyer satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor 3 milyon dolara kadar çıkıyor. İşte Sarıyer satılık ev fiyatları...

Sarıyer'de 1 milyon 350 bin liraya çatı arası piyesli daire!

T.C. İstanbul 23. Sulh Hukuk Mahkemesi İstanbul Sarıyer'de bulunan çatı piyesli daireyi açık artırma ile satışa çıkardı.

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Aston Firuzköy satılık!

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesinde 291 daire ve 70 dükkan yer alıyor. Aston Firuzköy satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Pendik MS Mega Aydos Evleri satılık!

İstanbul Pendik'e bağlı Velibaba Mahallesi'nde yer alan MS Mega Aydos Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Pendik MS Mega Aydos Evleri satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

satılık daireler sarıyer Haberi

satılık daireler sarıyer

İstanbul'un villlalar kenti olarak bilinen Sarıyer, nezih ve huzurlu bir yaşam isteyen özellikle üst gelir gurubu tarafından tercih ediliyor. Belgrad Ormanları ile iç içe bir yaşam sunan bölge, gerek manzarası gerekse de temiz havasıyla dikkat çekiyor. 


Belgrad Ormanları'na komşu

Rumeli Hisarı'ndan başlayarak, Kilyos'a kadar devam eden Sarıyer, batısında Eyüp, güneyinde Şişli ve Beşiktaş, doğusunda İstanbul Boğazı ve kuzeyinde Karadeniz ile komşu konumda bulunuyor.


Çayırbaşı Tüneli ile zirve yaptı

Son 4 yıldır yaşanan gelişmelerle inşaat yatırımcılarının göz bebeği haline gelen bölgede, 3. köprü söylentilerinin başlamasını takiben  kendini gösteren hareketlilik, 2012'de Çayırbaşı Tüneli'nin hizmete girmesiyle zirveye çıkıyor. 

Ulaşım alanında yapılan yatırımlarla birlikte sadece yaz ayları değil 12 ay yaşanabilir bir bölge konumuna yükselen ilçede bugün oturum amaçlı çalışan ve öğrenciler de bulunuyor. 


Nüfus sürekli artıyor

Ulaşımda atılan adımlarla...