25 / 04 / 2024

satılık kamu arazisi

satılık kamu arazisi

2020 ve 2021 yıllarında özelleştirilen kurumlar ile kamuya ait arazi ve binaların satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

Kartal AND Pastel Konutları satılık!

Kartal AND Pastel Konutları satılık dairelerin fiyatları 290 bin liradan başlıyor. Kartal Esentepe'de yükselen AND Pastel projesi Efes Pilsen Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor...

Kartaltepe Bakırköy City satılık!

Kartaltepe Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL + KDV'den başlıyor. Eski Derby Fabrikası'nın arazisi üzerinde inşa edilen projenin Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Eston Şehir Mahallem satılık daire!

1,6 milyon metrekare arazisi üzerine yayılan projede daireler 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Eston Şehir Mahallem satılık daire fiyatları 478 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık!

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Eski Elektrikçiler Sitesi arazisi üzerinde hayata geçirilecek projede 1.067 adet konut yer alıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO satılık!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje TEM karayoluna 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal İş GYO satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Nef ve İş GYO 'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları 345 bin TL 'den başlıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Ödemelere göre yüzde 1 peşinat kullanılabilen proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Projenin lansmanı 16 Eylül'de gerçekleşecek. İş GYO Nef Inİstanbul Lokal satılık daire satışları başladı.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire fiyatları!

Inistanbul Topkapı projesinin ikinci etabı olan Inİstanbul Lokal, Nef ve İş GYO tarafından Eski Şişecam arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire fiyatları...

İş GYO Inİstanbul Gala satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükselen proje 470 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Başakşehir Vadişehir satılık daire!

Başakşehir Vadişehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları, şehir hastanesi,metroya yakın mesafede yer alıyor..

Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı mevcut!

Evyap’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde inşasına başlanan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alan içinde inşa ediliyor. Türkiye'nin en büyük ölçekli karma projesi olan Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı bulunuy

satılık kamu arazisi Haberi

satılık kamu arazisi

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2020 ve 2021 yıllarında özelleştirilen kurumlar ile kamuya ait arazi ve binaların satışına ilişkin soru önergesi verdi. Tanrıkulu, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tanrıkulu, ''Aşağıdaki sorularımın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu. 

Tanrıkulu, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Mevcut iktidar döneminde devlete ait birçok iktisadi teşebbüs, arazi, yapı vb. özelleştirme yolu ile satışa çıkartılmış ve kısa sürede satılmıştır.''

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun soruları:
1. 2020 – 2021 yılları arasında özelleştirilen kurumlar hangileridir? Bu kurumlar ne kadara özelleştirilmiştir?

2. 2020 – 2021 yılları arasında özelleştirilen kurumlar kim ya da hangi kurumlara satılmıştır?

3. 2020 – 2021 yılları arasında kamuya ait satılan arazi, bina vb....