25 / 04 / 2024

satürn beyoğlu apple mağazası

satürn beyoğlu apple mağazası

Türkiye'nin ilk Apple mağazası Beyoğlundaki Saturnün içinde açıldı. Kullanıcının her türlü ihtiyacına uygun çok zengin bir aksesuar koleksiyonunun da yer aldığı mağazada ziyaretçiler en son Apple modellerini yerinde deneme fırsatı bulabilecek

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İBB resmen açıkladı! Beyoğlu'nda 760 metrekarelik arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan 760 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Beyoğlu'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

İBB, Beyoğlu'nda 975 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve o arsanın fiyatı...

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 86 ada 30 parselde yer alan apartman ve arsasını 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Beyoğlu'nda 21.3 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan 7 katlı kargir binayı 21 milyon 300 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Milli Emlak Beyoğlu ve Arnavutköy'deki iki gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu ve Arnavutköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü 25 milyon 578 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı. 

Beyoğlu Paradise Hotel 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 3. Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Asmalı Mescid Mahallesi, 313 ada 2 parselde yer alan Paradise Hotel 20 milyon TL'ye satılıyor...

satürn beyoğlu apple mağazası Haberi

satürn beyoğlu apple mağazası

Türkiye'nin ilk Apple mağazası Beyoğlundaki Saturnün içinde açıldı. Kullanıcının her türlü ihtiyacına uygun çok zengin bir aksesuar koleksiyonunun da yer aldığı mağazada ziyaretçiler en son Apple modellerini yerinde deneme fırsatı bulabilecek.

Appleın 25 yıldır Türkiyedeki yetkili distribütörü olan Bilkomun Genel Müdürü Cömert Varlık, bunun Appleın Türkiyede artarak devam eden ilgisinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Star

...