16 / 04 / 2024

satya yapı tuzla

satya yapı tuzla

Evliya Çelebi Evleri İstanbul Tuzla'da Satya Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Satya Evliya Çelebi satılık daire fiyatları ne kadar?

Tuzla Merkez rezerv yapı alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi 2401 Parsele İlişkin 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı İle Komşuluğunda Bulunan Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Merkez Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi 2401 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı UİP İle Komşuluğunda Bulunan Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Hs Tuzla Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hs Tuzla Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaya ve Sedat Tokatcı ortaklığında kuruldu.

Tuzla Yayla Mahallesi’nin rezerv yapı alanı kararına 'ret' oyu!

Tuzla Belediye Meclisi’nde düzenlenen Kasım ayı meclis toplantısında CHP ve İYİ Parti'li Meclis üyeleri, Yayla Mahallesi’nde rezerv yapı alanı ilan edilen 77 bin metrekarelik alan için yetki talebini içeren gündem maddesini reddetti.

Kaynarca-Tuzla-Pendik Metrosu'nun yapımı başlıyor!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattında kredi sorununu çözdüklerini açıkladı. Ongun, "Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattının yapımına başlıyoruz. Bu hattımız 1 milyon yolcuya hizmet verecek" şeklinde konuştu.

TOKİ Tuzla 2019 başvuru bedeli iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ'nin Tuzla’da inşa edeceği 500 konut için kura çekimi tamamlandı. Peki TOKİ 2019 başvuru bedeli iadesi ne zaman yapılacak?

Gelecek Yapı Realist Tuzla'da 215 bin TL'ye!

Gelecek Yapı imzasını taşıyan Realist Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplamda 134 daire ile 4 ticari birimden oluşan projede satışlar devam ediyor. 

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı Realist Tuzla fiyat 2018!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Realist Tuzla'da 134 daireye yer veriliyor. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor..

Satya Yayalar fiyatları!

Satya Yayalar fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Satya Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Pendik'te inşa ediliyor...

Pendik Satya Yayalar Konutları fiyat listesi!

Pendik Satya Yayalar Konutları fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Satya Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Pendik'te yükseliyor...

Satya Yayalar'da daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Yayalar Mahallesi'nde     Satya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Satya Yayalar'da avantajlı konut satışları sürüyor.

satya yapı tuzla Haberi

satya yapı tuzla

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe kat konutlara yer verilen Evliya Çelebi Konutları üç bloktan oluşuyor.


İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Evliya Çelebi Tuzla projesi toplam 138 adet daireden oluşuyor. Projede sosyal olanaklar da sunuluyor. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğüne ve tamamlanacak olan metro durağına yürüme uzaklığında olup, ayrıca E5 Viaport Marina, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi ve İDO'ya da 5 dakikalık mesafede yer alıyor.   


Satya Evliya Çelebi satılık daire fiyatları!

Satya Evliya Çelebi satılık daire fiyatları 247 bin TL'den başlıyor. Projede Satya Yapı imzası...