17 / 04 / 2024

Sava Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat adres

Sava Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat adres

Sava Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rıdvan Cantürk tarafından 4 milyon TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Yorum İstanbul Evleri'nde kuruldu.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aymaz tarafından kuruldu.

Akbahar İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Akbahar İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Soner Savaş tarafından kuruldu.

Beyzadem İnşaat Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beyzadem İnşaat Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Durgut tarafından kuruldu.

Sava Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat adres Haberi

Sava Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat adres

Sava Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rıdvan Cantürk tarafından 4 milyon TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


Sava Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; -Her türlü ham petrol, süper benzin, gaz, motorin, fueloil likit, petrolden yapılan ürünler, asfalt, zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım ve dolum tesislerini kurmak. -Akaryakıt istasyonları kurmak   -Petrol kimya sanayii ürünleri ve bunların mamul boya profilleri ile ilgili faaliyetlerde bulunmak. -Petrol açma, çıkarma ve nakletme petrol hazırlama ve benzeri faaliyetlerde kullanılan araç, gereç ve yedek parçalarının ticaretini yapmak.  -Petrol ve petrol ürünleri ile ilgili benzin istasyonları kurmak, kurdurmak, alım satımını yapmak. -Kara, deniz ve havayolu ile yurt içi ve yurt...