20 / 04 / 2024

Saydamlar Zemin Medikal İnşaat

Saydamlar Zemin Medikal İnşaat

Saydamlar Zemin Medikal İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sevinç, Volkan Gergeroğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Güngören zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Güngören Merkez Mahallesi, Zemin Altı Katlı Otopark, Zemin Üstü Yeşil Alan (Park) amaçlı hazırlanan 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı...

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güngör tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

Japonlar Kocaeli'nde zemin incelemesi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Müdürlüğü ve Başbakanlık AFAD misafiri olarak gelen Tokyo Teknoloji Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Hiroki Yamanaka deprem istasyonlarını inceledi.

Öz Sancaklar İnşaat Metal Elektrik Medikal ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sancaklar İnşaat Metal Elektrik Medikal ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 6 Mart 2015'te Yakup Yardım Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ataşehir İçerenköy zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İBB tarafından İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 797 ada 3 parselin zemin altı katlı otopark alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

GEA Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GEA Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, Massimo Voynas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Tek Emar İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Emar İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de, Ahmad Hussın, Abdulrahman Hussaın ortaklığında kuruldu.

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, M.Murshed Alı Al-Arshanı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Zemin mekaniği inşaat mühendisliğinin olmazsa olmazı!

Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Feyza Çinicioğlu, Türkiye'nin zemin algısını ve yapılaşmada geoteknik disiplinin önemiyle ilgili sorularımızı yanıtladı...

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye ile Maltepe'de, Yusuf Yücesoy tarafından kuruldu.

Gölcük Mamuriye’de zemin etüdü çalışması başlatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Gölcük’te meydana gelen heyelanın sebebini araştırmak ve gerekli önlemleri almak için çalışmalara başladı.

Zemin katta oturmanın dezavantajları!

Zemin katta oturmanın dezavantajları kişiden kişiye değişebileceği gibi, yer aldığı apartmana göre de değişkenlik gösteriyor. Peki, Zemin katta oturmanın avantajı var mıdır? Zemin katta oturmanın dezavantajları nelerdir?

Zemin katta oturanların hakları!

Apartmanda bağımsız bölümlerin sahipleri, kat maliki olup; apartmanda eşit hak ve sorumluluklara da sahip olmuş oluyor. Peki, zemin katta oturanların hakları nelerdir? Çatı katında oturanların hakları nelerdir?

Saydamlar Zemin Medikal İnşaat Haberi

Saydamlar Zemin Medikal İnşaat

Saydamlar Zemin Medikal İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sevinç, Volkan Gergeroğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Saydamlar Zemin Medikal İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket ahşap yarı ahşap ve betonerme toplu konut özel konut her türlü devlet inşaatları yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Saydamlar Zemin Medikal İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Mevlana Mahallesi, Nilay Sokak,...