28 / 03 / 2024

Sayın AŞ hazır beton

Sayın AŞ hazır beton

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! Hazır beton fiyatlarında indirim uygulanacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), enflasyonla mücadele kapsamında hazır beton satış rakamında yüzde 5 oranında indirim uygulayacağını açıkladı. İşte haberin merak edilen detayları...

İstanbul'dan sonra o ilin de adı geçti: Depreme hazır değil! Kentsel dönüşüm çalışmaları için hemen düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın depreme hazır olmadığını ve kentsel dönüşüm konusun daha yeni konuşulmaya başlandığını açıkladı. 

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

Kışa hazırlık yapanlar ŞOK Markete akın edecek! Domates 7 TL'ye, kavanoz 5 TL'ye, kavanoz kapağı 10'lu 19 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Katalogda kışa hazırlık ürünleri dikkat çekti. İşte indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan olası İstanbul depremi açıklaması: Tahliye planı hazır!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası İstanbul depreminde tahliye planlarının hazır olduğunu açıkladı.

Doların kaderi resmen belli oldu! Amerika Merkez Bankası başkanı açıkladı! Herkes bu senaryoya hazır olsun

ABD Merkez Bankası (FED) yetkililerinden bugün gelen açıklamada yüksek seyreden enflasyonu düşürmek için faiz oranlarını büyük olasılıkla attıracakları belli oldu. Doların kaderi bu açıklamalar sonrasında resmen belli oldu. Herkes bu senaryoya hazır olsun.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Gram altın 50 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! İslam Memiş yatırımcıları son kez uyardı! Hazır olun!

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak 50 gün içinde gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcılar dikkat bu rakama herkes hazır olsun. İşte gram altının geleceği yeni rekor....

Gram altın 1.650 TL olacak! Altının efendisi İslam Memiş net tarihi açıkladı! Yatırımcılar hazır olun!

Altının efendisi İslam Memiş, gram altının 1.650 TL olacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı. Yatırımcılar o tarihe hazır olun!

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Yatırımcılar yatırım yaparken altın, dolar euro gibi yatırım araçlarını tercih ederken, uzmanlar bu sene asıl kazandıracak yatırım aracını açıkladı.  Bu sene en çok buna yatırım yapan kanazak! Şimden hazır olun, geliyor. 

Sayın AŞ hazır beton Haberi

Sayın AŞ hazır beton

İnşaat sektöründe 40’ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ; konusunda uzman kadrosuyla büyümesini sürdürüyor. Öngerilmeli ye öngerilmesiz her türlü prefabrik taşıyıcı sistem ile köprü kiriş imalat, nakliye ve montajı, lCHMOO’den 300x300’e kadar prefabrik kutu menfez ile entegre contalı muayene ve parsel bacaları imalat, nakliye ve montajı alanında faaliyet gösteren şirket, özel projelere yönelik hazır beton imalatı ile her tip ye kalınlıkta beton parke taşı imalat, nakliye ve yerinde uygulaması da yapıyor. Q200-Q3200 mm arası her çapta entegre contalı beton ve betonarme boru imalat nakliye ve yerinde uygulaması da gerçekleştiren şirketin bir diğer faaliyeti ise mermer ocak işletmeciliği. Kamunun gerçekleştirdiği taahhüt işlerinde müteahhitlik hizmetleri veren firma, konut üretiminde de yap-sat modeliyle faaliyet gösteriyor.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Sayın AŞ Yönetim...