26 / 04 / 2024

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.



İnşaat sektöründe 40’ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ; konusunda uzman kadrosuyla büyümesini sürdürüyor. Öngerilmeli ye öngerilmesiz her türlü prefabrik taşıyıcı sistem ile köprü kiriş imalat, nakliye ve montajı, lCHMOO’den 300x300’e kadar prefabrik kutu menfez ile entegre contalı muayene ve parsel bacaları imalat, nakliye ve montajı alanında faaliyet gösteren şirket, özel projelere yönelik hazır beton imalatı ile her tip ye kalınlıkta beton parke taşı imalat, nakliye ve yerinde uygulaması da yapıyor. Q200-Q3200 mm arası her çapta entegre contalı beton ve betonarme boru imalat nakliye ve yerinde uygulaması da gerçekleştiren şirketin bir diğer faaliyeti ise mermer ocak işletmeciliği. Kamunun gerçekleştirdiği taahhüt işlerinde müteahhitlik hizmetleri veren firma, konut üretiminde de yap-sat modeliyle faaliyet gösteriyor.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Sayın AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayın, ekonomik büyümenin ancak çevreye ve sosyal hayata sorumluluk duyarak olabileceğine inanan işadamlarından. Sayın, inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Sayın AŞ’nin geçmişini ve önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini anlattı.

1- Şirketinizden bahseder misiniz?

Firmamız kurulduğu 1977 yılından bugüne kadar misyonu ve vizyonu ile zaman içerisinde önemli bir gelişim sergilemiş, yeni yatırımları ve teknolojiyi günü gününe takip eden bir firma olma özelliği ile sektöründe bölgede lokomotif bir şirket olmuştur. Firmamız prefabrik yapılar kapsamında bölgesinde birçok endüstri yapısı (İkbal şekerleme, Coşkun Et Entegre Et Tesisleri, Atakey Patates Fabrikası, NG Kütahya Seramik Fabrika binaları), katlı otopark ( Afyon Belediyesi pazaryeri ve katlı otoparkı), alışveriş merkezi (Uşak Festiva Alışveriş Merkezi), üst geçit köprü ve camii (Hacı Hediye Güral Camii) yapılarının imalatını ve inşaasını gerçekleştirdi. Bularla birlikte birlikte firmamız PolatlI Afyon arası yüksek hızlı tren hattının viyadük ve köprü kirişlerinin üretimi ve montajlarını da yapmaktadır. Uşak belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Afyonkarahisar Belediyesi ve ilçe belediyelerine yaklaşık 200 km içme suyu ishale hatları ile bu hatlara ait sanat yapıları inşaalarım tamamladı.

2- Şu anki projeleriniz nelerdir? Hangi aşamalara geldi?

Halihazırda üzerinde hassasiyetle durduğumuz  Ankara   İzmir  hızlı tren hattının Polatlı Afyonkarahisar bölümünün köprü ve viyadük kirişlerinin üretim ve montaj çalışmalarına devam ediyoruz. 2017 yılının son çeyreğinde Uydukent bölgesinde Life Point Residance'ın yapım çalışmasına başladık. Projenin kaba işçiliği tamamlanmış durumda. Bu projeyi yılsonunda tamamlayacağız. Sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çeken projemiz, bir bina olmanın çok ötesinde. Dostlukların oluşacağı, mutlulukların paylaşılacağı, hayallerin gerçekleştirileceği, başarıların kutlanacağı, özlemlerin giderileceği ve en güzel anıların biriktirileceği bir yaşam merkezi olacak.

3- Yeni projeleriniz var mı?

Firma olarak üzerinde çalıştığımız mermer sektörü başta olmak üzere, birçok konuda yatırımlar yapmayı hedefliyoruz. Ancak tabiki önceliğimiz halihazırda faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründeki yerimizi korumak olacak. Bununla birlikte yeni faaliyet göstermeye başladığımız yap-sat ve mermer sektöründe de ismimizi bir marka yapmak en büyük hedefimizdir.

4- Mermer ve taşocağı ile ilgili yatırımlarınızdan bahseder misiniz?

2016 yılında mermer sektörüne de girme kararı aldık. Uzunca bir süre yapılan Ar-Ge çalışmaları sonucunda Muğla bölgesindeki mermer ocakları ile sektöre adım attık. Mermer üretimi için gerekli olan personel ve makine ekipman tedariklerini kısa sürede tamamladık. Bütün bu titiz çalışmaların sonucunda ürettiğimiz mermeri “Mabella” markasıyla pazara sunduk. Daha piyasaya çıkmadan markamıza gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. Mabella’nm gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı piyasalarda en kısa zamanda hak ettiği yeri bulacağına inanıyoruz.

5- Şirket olarak hedefleriniz nelerdir?

İş dünyasının önde gelen bütün kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi çağın gerisinde kalmadan, çalışan motivasyonunu ve sadakatini en üst seviyede tutarak, kurumsal girişimcilik ve inovasyon odaklı bir yapılanma ile bölgesinde cesur adımlar atan, değişimlere öncülük eden kimliğimizi sürdürmek istiyoruz. Çalışanları ailesi olarak gören ve övünç duyulacak bir geçmişle hedeflenen tüm başarıları sonraki kuşaklara bırakacak projelerin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Hizmet verdiğimiz tüm sektörlerde kaliteli, güvenilir ürünler sağlamayı, verilen hizmet sonrası müşteri memnuniyetini karşılamayı ve bizden beklenileni mükemmelliyetçi bir anlayışla karşılamayı kendimize görev adledeceğiz. Çevreye karşı duyarlıyız, modern yaşam alanlarını ve altyapılarını oluştururken doğayı ve içindeki tüm varlıkları bugünüyle ve yarınıyla koruma bilinci ve hassasiyeti ile çalışmaya devam edeceğiz.

"Yatırıma devam"

Afyonkarahisar'ın en önde gelen firmalarından Sayın A.Ş., Türkiye turizminin odak noktası Antalya’ya yatırım yaptı. Firma sahipleri Kadir ve Suat Sayın yaptıkları açıklamada, Afyonkarahisar hazır beton sektöründe elde ettikleri başarıyı Antalya gibi yeni bir pazarda tekrarlamak üzere yola çıktıklarını söylediler. Türkiye ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamak amacıyla her zaman yatırımcı ruhu ile çalıştıklarını belirten Sayın kardeşler, Antalya'da da başarılı olmak için gereken yatırımları yaptıklarını belirttiler. Sayın A.Ş.'nin bir Afyonkarahisar markası olarak Türkiye'ye yatırım yapmaya devam edeceğini vurgulayan Sayın kardeşler, Antalya'yı da Afyonkarahisar gibi kaliteli hazır beton ile tanıştıracaklarını söylediler ve "Sayın Hazır Beton tesisiyle, Sayın A.Ş. kalite ve güvencesiyle Antalya’dayız. Biz hazırız” dediler.


Geri Dön