24 / 04 / 2024

Sbarro restoranları

Sbarro restoranları

Türkiye genelinde 30 ’dan fazla şehirde faaliyet gösteren Sbarro, 100. restoran açılışını geçtiğimiz günlerde Mersin’de gerçekleştirdi.

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

CarrefourSA Lezzet Arası restoranları hizmete açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Lezzet Arası restoranlarını hizmete açtı.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

İşte Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var. İşte, Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi..

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Akkoza Restoranlar Sokağı'nın değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza Restoranlar Sokağı'ma ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Türk mutfağı EXPO 2016 Restoranlar Sokağı'nda buluşturulacak!

EXPO 2016 Antalya, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin mutfak kültürünü Restoranlar Sokağı'nda buluşturacak. 23 Nisan 2016'da 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016'da Türk mutfağına da önemli bir yer verildi.

Burger King restoran sayısını 3 bine çıkaracak!

Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby’s markalarını Türk tüketicisiyle buluşturan, Çin’de de restoranları olan TAB Gıda, 2019’a kadar 800 milyon dolar yatırım yapıp toplam restoran sayısını 3 bine çıkaracak.

Agora AVM 28 Mayıs'ta açılacak!

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaları. gurme restoranları, sinema salonları, eğlence merkezi 28 Mayıs'ta "Agora Adapazarı'nda Hayat Var" diyecek.

Beykoz Marina projesinin görselleri!

Beykoz Belediye'nin projeleri arasında yer alan Beykoz Marina projesinin arka tarafında butik otel ve alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, açık oturum alanları, otopark yer alıyor. İşte projenin görselleri....

Nammos Restaurant By The Sea Mandarin Oriental'de açılıyor!

Mykonos'un ünlü mekânı Nammos, 2016 yazından itibaren Mandarin Oriental Bodrum'da olacak. Avrupa'nın en iyi plaj restoranlarından biri olan Nammos, Mandarin Oriental Bodrum'da 'Nammos Restaurant By The Sea, Bodrum' adıyla hizmet verecek.

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesinde restoranlar, SPA ve Fitness, koşu ve yürüyüş yolu, açık ve kapalı yüzme havuzları ve çarşı gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sbarro restoranları Haberi

Sbarro restoranları
100. restoran açılışı için Türkiye’ye gelen Sbarro CEO’su David Karam “Türkiye’deki büyüme oranımız 2014’te yüzde 40, restoran bazında büyümemiz ise yüzde 20’ye ulaştı”dedi. 2007’de  Türkiye’de TAB Gıda’nın Master franchise’ne dahil olan Sbarro’nun CEO’su, ekonomideki büyümenin önemine dikkat çekerek “En önemli gösterge büyümedir, büyüme varsa er ya da geç kar marjlarındaki baskı azalır ve yatırımın geri dönüşü güçlenir” diye...