25 / 04 / 2024

sberbank denizbank

sberbank denizbank

Denizbank'ı 6.5 milyar liraya alan Sberbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı Herman Gref, "Denizbank'ın aktif ve pazar payı 3 kat artacak" dedi

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

Düzenlediği kampanyalara müşterilerini her zaman sevindirmeyi başaran Denizbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu. Denizbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaştı.

Milyonlarca emekliyi sevinçten uçuracak teklif! Denizbank çıtayı çok yükseltti

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği haber bu kez Denizbank tarafından yapıldı. Denizbank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası.

DenizBank’tan afet bölgesine 1,4 milyar dolarlık destek!

Denizbank sendikasyon kredisi yüzde 117 oranında yenileyerek yurt dışından 530 milyon dolarlık kredi sağladı. Banka, bu işlemle 2023 yılı başından beri ekonomiye 1,4 milyar doları aşkın kaynak sağladı. Kredi, afet bölgesindeki yaraların sarılması için kullanılacak.

Denizbank'tan flaş kredi açıklaması

Denizbank'tan da kredi hamlelerine ilişkin bomba bir açıklama geldi. Denizbank 5 dakikada 70 bin TL kredi ödeme kararı aldı. İşte detaylar...

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Denizbank'tan muhteşem kampanya! Promosyon güncellemesi emekliyi mest etti

Milyonlarca emekliye müjdeli haber Denizbank'tan geldi. Mayıs bitmeden, emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. Denizbank rekabetin kıyasıya sürdüğü emekli kapma yarışında sevindirici haberi verdi. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası.

Denizbank'tan kaçıranı pişman edecek kampanya! Şartları sağlayan herkese 300 TL ödenecek!

Ücretlerin günden güne yükseliş göstermesi hedefiyle bankalar peşin gereksinimi olan müşterilerine ve avantajlı alışveriş yapılmasını sağlama hedefiyle devamlı kampanya yapıyor. Denizbank 300 TL ödeme yapacak! Peki koşullar neler? Katılım nasıl olur? Tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı! 5 dakikada paranıza kavuşun!

Enflasyon artarken vatandaşların nakit ihtiyacı günden güne artıyor. Bu sorun için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı. İşte detaylar!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için QNB Finansbank ve Denizbank'tan müjdeli kampanya!

QNB Finansbank ve Denizbank tarafından müjde! Nakit ihtiyacınızı karşılamaya yönelik harika bir kampanya geldi. Sadece 5 dakika içinde hesabınızda...

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Denizbank'tan EYT'lilere müjde! 10 bin TL'ye varan nakit promosyon!

Emekli maaşlarının artmasıyla başlayan promosyon kampanyaları EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle yeniden kızıştı. Son olarak Denizbank emekli promosyon kampanyasının detaylarını duyurdu.

Denizbank Mayıs ayında tend haline geldi! Emekliler sevinçten yerinde duramayacak!

Mayıs ayı emekli promosyonları yeni rakamlarla gündeme geldi. Denizbank aracılığı ile yapılan emekli promosyon güncellemesi ile beraber yeni rakamlar dikkat çekti. Şart sunulmadan bir şekilde en yüksek promosyonu veren bankalardan birisi olan Denizbank emekli vatandaşların ilgi odağı oldu.

TEB, Denizbank, QNB Finansbank... Emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon ödemeleri değişti

Bankalar tarafından promosyon ödemeleri konusunda sık sık değişiklikler gerçekleştiriliyor. TEB, Denizbank, QNB Finansbank da promosyon ödemelerini sık sık değiştiren bankalar arasında yer alıyor. Bu nedenle vatandaşlar sık olarak bankaların promosyon ödemelerini kontrol ediyor. İşte son durum...

sberbank denizbank Haberi

sberbank denizbank

Rusya'nın en büyük finans kurumu Sberbank'ın Denizbank'ı satın alma işlemi tamamlandı. Denizbank'ın yüzde 99.85'lik hissesini 6.47 milyar liraya (2.79 milyar euro) satın alan Rus banka Dexia'ya, 1 Ocak 2012- 28 Eylül 2012 tarihleri arasında Denizbank'ın net aktif değerindeki artışa göre, kapanış sonrası söz konusu olabilecek birtakım düzeltmelere tabi ve azami 433 milyon lira ile sınırlı olmak üzere ilave tutar daha ödeyecek. Sberbank Yönetim Kurulu Başkanı Herman Gref, Türkiye'ye yönelik büyüme planlarının yüksek olduğunu kaydederek, "Aktifleri ve pazar paylarımızı 3 kat artırmayı hedefliyoruz" dedi. Denizbank operasyonunun Sberbank'ın büyümesi için önemli bir adım olduğunu, bankanın deneyimlerinden faydalanacaklarına dikkat çeken Gref, "Sberbank kendi deneyimlerini buraya aktaracak. Denizbank'ın bazı deneyimlerini de Sberbank kullanacak. Özellikle bizim de var olduğumuz tarım bankacılığı burada öne çıkıyor....