28 / 03 / 2024

SBK Holding kırım köprüsü için finans sağlayacak

SBK Holding kırım köprüsü için finans sağlayacak

Finans, enerji, gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyet gösteren SBK Holding, Rusya'nın en büyük çelik konstrüksiyon şirketi Mostovik'e Kırım Köprüsü projesi için 850 milyon dolarlık finansman sağlamak üzere protokol imzaladı.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Haşmet Kürüm hacizlere karşı mal varlığını tanıdıklarına mı devretti?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Haşmet Kürüm, Türkiye ve yurtdışındaki 33 bankadan 1.5 milyar TL kredi çekti. Kürüm'ün olası hacizlere karşı kumpas kurduğu, mal varlıklarını eşine, kuzenine, çalışanlarına devrettiği ortaya çıktı. 

AB vatandaşları Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor!

Avrupa Birliği (AB) vatandaşları veya şirketleri, Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor ve bu bölgelerdeki şirketlere finansal hizmet sağlayamıyor.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

Herson’da Kırım Tatarları için konut inşa ediliyor!

Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere, Herson’da Kırım Tatarları için inşa edilen konutlardaki çalışmaların zor şartlara rağmen devam ettiğini belirtti...

Vladimir Putin'den yeni kararname: Yabancılar Kırım'da arazi satın alamayacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı kararname uyarınca, 2014 yılında yeniden Rusya’ya bağlanan Kırım'da yabancıların arazi edinmesini yasakladı...

SBK Holding kırım köprüsü için finans sağlayacak Haberi

SBK Holding kırım köprüsü için finans sağlayacak

Finans, enerji, gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyet gösteren SBK Holding, Rusya'nın en büyük çelik konstrüksiyon şirketi Mostovik'e Kırım Köprüsü projesi için 850 milyon dolarlık finansman sağlamak üzere protokol imzaladı.SBK Holding Başkanı Sezgin Baran Korkmaz "Mostovik ile imzaladığımız anlaşma iki ülke arasındaki yeni işbirlikleri ne örnek olacak"...