26 / 04 / 2024

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, yeni yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Büyüme stratejilerini aktaran Mehmet Kutman, 2021 yılını değerlendirdi ve gelecek planlarından bahsetti. Ekonomist Dergisi'nden Sibel Atik'in haberine göre; Kutman, Karaköy'deki binanın otel olacağını belirtti. 

Global Yatırım Holding in Karaköy deki binası otel oluyor!

Konuyla ilgili konuşan Kutman, şu ifadeleri kullandı: 

"Hayatımın önemli bir bölümü, 14-15 yaşlarımda Karaköy'de geçti. Sonra yurt dışına gittim. Çalışma hayatımın başladığı Karaköy'e 35 yıl sonra döndüm. Holding binasını buraya taşıdığımızda herkes yadırgamıştı. Şimdi ise Karaköy önemli bir merkez. Biz de oradaki binamızda güzel bir otel yapmayı planlıyoruz. İnşaat çalışmaları başladı. İşletmesi çok iyi bir marka olacak ve farklı konseptle hayata geçecek. 2023-2024'te tamamlanmasını planlıyoruz."

Mehmet Kutman: Ticari gayrimenkulde ciddi düşüş bekleniyor! 


Geri Dön