28 / 03 / 2024

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.



Karaköy, İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri. Geçmişi antik çağlara kadar gidiyor. Son dönemlerde Karaköy tam anlamıyla kabuk değiştiriyor, dönüşüyor.Bölgede otel inşaatları, ofis inşaatları aldı başını gidiyor. Eski binalar bir bir yenileniyor. Turizmciler, iş merkezi yatırımcıları, bireysel girişimciler ve diğer yatırımcılar, kısaca hemen herkes buradan yer almaya çalışıyor. Galataport projesiyle birlikte sahil tarafı da iyiden iyiye değerlendi. Novatel, bölgenin ilk zincirlerinden biri oldu. Otelin hemen iki bina ilerisinde ise Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezi bulunuyor.

 

Geçtiğimiz günlerde gördük ki bina boşaltılmış. Öğrendiğimize göre,  Galataport projesinin de içinde yer alan Mehmet Kutman binayı yenileyecekmiş. İnşaat da önümüzdeki günlerde başlayacakmış. Bina içinse birkaç senaryo var. Duyumlarımıza göre, binanın girişi sanat galerisi, üst katları da ofis olarak dizayn edilecekmiş. Ancak bu konuda nihai karar verilmemiş. Bölge tam bir turizm merkezi olmaya başladı. Bu nedenle seçeneklerden biri de otelmiş. Bu konudaki kararın önümüzdeki aylarda verilmesi bekleniyormuş... 


Para


Geri Dön