27 / 04 / 2024

scala

scala

Skoda’nın en beğenilen hatchback modellerinden Scala modelinin fiyat listesi açıklandı. İşte, Skoda Scala’in 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Skoda Scala’nın fiyat listesi açıklandı! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupa’nın en çok sevilen otomobil markası Skoda’nın Scala modelinin fiyat listesi yayımlandı. İşte, Skoda Scala’in 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Skoda Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları!

Otomotiv devi Skoda yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları...

Skoda’dan büyük ses getirecek Scala sürprizi! Scala’nın fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Kasım ayı kapsamında fiyat listelerini tek tek güncelleyen Skoda, Fabia’nın ardından Scala’nın da fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın paylaştığı yeni fiyat listesine bakıldığında Scala’ya ekim ayının ardından kasım ayında da zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Scala’nın Ekim 2023 fiyat listesi belli oldu! En ucuz Scala’nın fiyatı ne kadar?

Her ay olduğu gibi ekim ayında da tüm modellerinin tek tek fiyat listelerini paylaşan Skoda, Scala’nın da yeni fiyat listesini açıkladı. Açıklanan listeye bakıldığında Scala’ya ekim ayında zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Skoda Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam geldi! Scala’yı satın almak isteyenler rahat bir nefes aldı!

Skoda, Scala modelinin ağustos ayı fiyatını paylaştı. Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam yapan Skoda, bu modele sahip olmak isteyen kişilere adeta rahat bir nefes aldırdı.

Skoda Scala’ya iki zam birden geldi! Ne kadar zam geldi? Scala’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Skoda, Scala modeline temmuz ayı itibari ile iki zam birden yaptığını açıkladı. Önce temmuz ayının başlangıcında Scala modeline tam 225 bin 500 TL’lik dev bir zam yapan Skoda, şimdi de 17 bin 334 TL daha zam yaptığını duyurdu.

Böyle zam görülmedi! Skoda Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında Scala’ya öyle bir zam yaptı ki görevler resmen hayretler içinde kaldı. Temmuz ayı fiyatlarını açıklayan Skoda, Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!

Çek otomobil üreticisi Skoda, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Skoda, bu ay Scala’ya zam yapmayarak Scala sahibi olmak isteyen kişileri sevindirdi.

Rollerden uzak kendine yakın sloganıyla Skoda Scala Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Güvenlik açısından Skoda Scala, yüksek güvenlik derecesiyle de öne çıkmaktadır. Özellikle, çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi, hız sınırlayıcı ve diğer güvenlik özellikleri mevcuttur. Peki 05 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Scala Nisan ayı belli oldu! İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Karar vermenize yardımcı olacak tüm ayrıntılarla birlikte, bir donanımı diğeriyle karşılaştırarak sizin için en iyi Skoda'yı bulabilirsiniz.  Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi 

Geniş iç mekanıyla popüler Skoda Sacala Mart zammı ne kadar oldu? 24 Mart 2023 fiyat listesi

SKODA Scala, çeşitli motor seçenekleri, geniş bir iç mekan ve iyi bir ekipman seviyesi ile pratik ve güvenilir bir kompakt hatchback'tir. Günlük kullanım için çok yönlü ve ekonomik bir araç isteyenler için iyi bir seçenektir. Peki 24 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Scala Şubat fiyatları belli oldu! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Skoda Scala Şubat fiyatları açıklandı. Araba tutkunları yeni ayın fiyatlarını merak ediyordu. İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

scala Haberi

scala

Skoda’nın 2019 yılından bu yana ürettiği süper mini modeli Scala, sınıfının en aerodinamik gövdesiyle beraber geliyor.

Ön farlarından başlayan ve arka farlar ile birleşen kalın çizgisi ve kapılardaki dinamik kesitler Scala’nın tasarımının ayırt edici detayları olarak karşımıza çıkarıyor. Yan camların alt bölümünden bagaj bölümüne kadar uzanan kavisli krom cam çerçevesi ise aracın şıklığına şıklık katıyor.

Arka bölümde göze çarpan yeni nesil Skoda yazısı, uzatılmış arka camın ayırt edici görüntüsüyle öne çıkarken, yatay olarak konumlandırılan LED Arka Farlar ise 3 boyutlu tasarımı ve kristalden ilham alınan detayları ile modern ve işlevsel bir görünüm veriyor. Ayrıca, arka tamponun altından konumlandırılan çıkıntılı difüzör dinamik görünümün tamamlayıcı unsuru olarak beğeni topluyor.

Peki Skoda Scala’nın teknik özellikleri neler? İşte, Skoda Scala’nın teknik özellikleri ve 10 Ekim...