17 / 04 / 2024

Scott McCombs

Scott McCombs

ABD’nin Las Vegas kentinde yaşayan mimar Scott McCombs, kumarhane ve otellerden toplanan 500 bin bira ve şarap şişesiyle bina inşa etti

Volkswagen açıkladı! Volkswagen'in yeni markasının ilk modelleri açıklandı...

Volkswagen'in yeni Scout markası, önümüzdeki sene piyasaya çıkaracağı elektrikli pick-up ve SUV sürme yolunda çalışmalar yapıyor. VW Scout CEO'su Scott Keogh tasarımların yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

ABD’li ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu: ‘Doları ağır sonuçlar bekliyor!’

Amerikalı ekonomist Scott B. MacDonald, dolara yönelik adeta kıyamet senaryosu olacak senaryoyu açıkladı.  MacDonald, Amerika’nın olası temerrüdünün, dolar ve ülke ekonomisi için büyük sonuçlar yaratabileceğini söyledi.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott Samsung Galaxy S23 Ultra ile kısa film çekti! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alien Covenant, Gladiator ve The Martian filmleriyle Oscar kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile Kore sinemasının korku ve gerilim alanında tanınmış yönetmeni Na Hong-jin, yeni filmin gelişmiş kamera özelliklerini bir araya getiriyor.

Milyarder MacKenzie Scott kiralık evine yerleşti!

Amazon'un kurucusu ABD'li iş insanı Jeff Bezos'un eski eşi  MacKenzie Scott çocuklarının kimya öğretmeni Dan Jewett'la evlendi. Scott, eşiyle beraber  kirası 3 bin 800 dolar olan evine yerleşti.

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı!

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott mimarlara seslendi!

Türk Hava Yolları'nın kısa filminin yönetmenliğini yapan Oscar ödüllü dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott, İstambul'daki tarihi camileri çok beğendi. 

Yalın İnşaat maliyetleri düşürüyor!

Uluslararası Yalın İnşaat Yöneticisi Michael Scott, firmanın zamandan tasarruf sağladığını, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu ve maliyetleri düşürdüğünü açıkladı.

Florida'da evler yeniden inşa edilecek!

ABD'nin Florida eyaletinde İrma kasırgasına karşı Florida Valisi Rick Scott’un olağanüstü hal ilan etmesinin ardından çağrıda bulundu. Scott, ''Evinizi yeniden inşa edebiliriz. Ancak hayatınızı yeniden inşa edemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhteşem Gatsby'nin evi 17 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Amerikan toplumunun kaymak tabakasının 1929 ekonomik bunalımının arifesinde yaşadığı şatafatlı yaşamı Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) romanında anlatan yazar F. Scott Fitzgerald’ın bu eserinde yansıttığı malikane 16.88 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Avustralya'nın en büyük arazisinin yabancılara satışına izin çıkmadı!

Avustralya Hazine Bakanı Scott Morrison, S. Kidman & Co Ltd’e ait özel arazilerin satışının yabancı yatırımcılara satılmasına izin vermeyeceklerini belirtti. Bakan Morrison, arazileri yerli yatırımcıların alabileceğini hatırlattı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Scott McCombs Haberi

Scott McCombs



2 bin 787 metrekarelik binada kullanılan 131 ton ağırlığındaki şişeler geri dönüşüm teknolojisiyle diyorit taşı denilen bir yapı malzemesine dönüştürülüyor. Bina 1.4 milyon dolara mal...