23 / 04 / 2024

Sea Homes fiyat

Sea Homes fiyat

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

YTH Yapı tarafından Beylikdüzü Marina'ya yürüme mesafesinde konumlanan Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı işe satışlar devam ediyor. Peki Empire Sea'de daire fiyatları ne kadar? Emprie sea daire fiyat listesi.

Uni Baby Havlu, Sea Color Saç boyası ve Fairy Kapsül'de yüzde 50'ye varan indirim A101'de! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'in 24-30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bu hafta A101'de aktüel ürünler kataloğunda neler var, fiyatları ne kadar? İşte merakla beklenen A101'in kataloğu 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ap Sea Gate nerede? Ap Sea Gate fiyat listesi!

Ap Sea Gate nerede sorusunun yanıtı ve Ap Sea Gate fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Ap Sea Gate projesine ilişkin tüm detaylar...

Mavera Homes fiyat!

Makro & Akyapı imzasıyla Başakşehir Kayabaşı'nda yükselen Mavera Homes projesinde satışlar başladı. Mavera Homes fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mavera Homes nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa edilecek olan Mavera Homes projesinde lansman öncesi satışlar için düğmeye basıldı. Ön satışların başladığı Mavera Homes projesinde, uygun fiyat seçenekleri sunuluyor. Peki Mavera Homes nerede? 

HEP Grand Homes fiyat listesi 2018!

Satışları başlayan HEP Grand Homes'ta daireler hemen teslim ediliyor. Projede daire fiyatları ise 739 bin TL'den başlıyor..

İzmir Norda Homes fiyat listesi!

Norda Homes projesi Ejder – Netaş İnşaat tarafından İzmir Ulukent'te hayata geçiriliyor. Norda Homes fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Sea Pearl Ataköy fiyat 2018!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla basına tanıtılan Sea Pearl Ataköy'de ilk etap daireleri hemen teslim ediliyor..

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

Sea Pearl Ataköy tam fiyat listesi 2017!

Toplam 1.401 daireden meydana gelen Ataköy Sea Pearl projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Ataköy'de inşa edildi. Proje denize sıfır noktada bulunuyor. İşte Sea Pearl Ataköy tam fiyat listesi 2017...

Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları fiyat!

1.401 daire ve otelden meydana Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları'nda fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. Proje 20 katlı 4 blok şeklinde dizayn ediliyor.

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Sea Homes sezonu yeniliklerle açtı!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Sea Homes fiyat Haberi

Sea Homes fiyat

Yeni sezonda “Sea Homes Paşalimanı Restaurant by Murat Bozok” ile Şef Murat Bozok’un eşsiz lezzetleri ve Body Project ile yaz sporunun keyfi ve daha fazlası Sea Homes ayrıcalığıyla yaşanıyor.


Sea Homes, 1+1'den başlayan ve 5+1 seçeneklerine kadar uzanan üniteleri ile sizi Çeşme'nin tadına doyumsuz lüks ve özel yaşam konseptine davet ediyor. Yıl boyunca lüks tatil keyfi için bütün ayrıntıların düşünüldüğü Sea Homes projesi, hem mimarisi hem de teknik tasarımında kullanılan yeşil çözümler ile çevreye duyarlı ve saygılı bir yaşam tarzı sunuyor.


Çeşme’nin Lezzet Adresi “Sea Homes Restaurant By Murat Bozok”

Dünyanın en büyülü toprakları üzerinde, tarihin ve doğanın cömert davrandığı Ege’de, yerel ve taze ürünlerin en yalın haliyle sunulduğu eşsiz ürün yelpazesiyle Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, yaza merhaba diyor.


Çanakkale’den başlayıp,...