28 / 03 / 2024

Seba Hayat teslim tarihi

Seba Hayat teslim tarihi

Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde hayata geçirilen Seba Hayat projesinde satışlar başladı. Peki proje ne zaman teslim edilecek? İşte Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi...

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürü Seba Gacemer kimdir? Kaç yaşında? Seba Gacemer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Seba Gacemer'in eğitim hayatı nasıldı?

Seba Hayat güncel fiyat listesi!

Seba Hayat güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Seba Hayat'ta 1 milyon 275 bin TL'ye 3+1!

Seba İnşaat'ın Bulgurlu'da inşa ettiği Seba Hayat projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 1 milyon 275 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi!

Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde hayata geçirilen Seba Hayat projesinde satışlar başladı. Peki proje ne zaman teslim edilecek? İşte Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi...

Seba Hayat nerede?

Seba Hayat'ta fiyatlar 890 bin liradan başlıyor. 2021'de teslim edilecek projedeki tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede satışlar başladı. Peki Seba Hayat nerede?

Seba Hayat fiyatları!

Ümraniye Esenevler Mahallesi'nde inşa edilen Seba Hayat projesinde toplam 176 daire ve 24 adet ticari ünite bulunuyor. Projede teslimler 2021 yılında yapılacak. Peki Seba Hayat fiyatları ne kadar?

Seba Hayat 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığı ile Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Seba Hayat satışta. Projede fiyatlar 890 bin TL'den başlıyor...

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Seba Küçükbük projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Cendere Seba Suites teslim tarihi!

Cendere Seba Suites teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 144 daire ve 23 adet ticari birimden meydana gelen proje Seba İnşaat imzasıyla Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 

Seba Suites teslim tarihi!

Seba İnşaat tarafından Seba Suites projesinde 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor. Seba Suites'te metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor..

Seba Suites Kağıthane teslim tarihi!

Kağıthane'de hayata geçirilen Seba Suites projesi Seba İnşaat imzası taşıyor. Seba Suites Kağıthane teslim tarihi ne zaman?

Cendere Seba Suites teslim bilgisi!

Cendere Seba Suites teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor...

Seba Hayat teslim tarihi Haberi

Seba Hayat teslim tarihi

Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen Seba Hayat'ta satışlar başladı. Ümraniye'de yer alan projede 176 daire ve 24 adet ticari ünite bulunuyor. 

Seba Hayat 4 bin metrekare arsa alanına ve 30 bin metrekare inşaat alanına sahip. 3 blok olarak inşa edilen projededeki dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi

Seba Hayat'taki 3 oda 1 salon dairelerin büyüklüğü 125 metrekare olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 890 liradan başlangıç gösteriyor. Ümraniye Seba Hayat teslimleri 2021'de başlayacak.

Ümraniye Seba Hayat'tın her katında 4 daire, her blokta 2 asansör yer alıyor.  Projenin yola cepheli A ve B blokları 14, bahçe içinde yer alan C blok ise 15 kattan oluşuyor. 

Kapalı otopark, çocuk oyun alanı, bay-bayan spor ve sauna alanı,...