23 / 04 / 2024

Şebnem Dinçgör dekorasyon

Şebnem Dinçgör dekorasyon

Anadoluhisarı 'nda bulunan süper lüks evinin dekorasyonundan sıkılan Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore etmeye hazırlanıyor, eşyalarını yenileyen Şebnem Dinçgör 'ün bazı parçaları İtalya'dan getirttiği söyleniyor...

IKEA, Babacan Premium'da yer almak için görüşmelere başladı!

Haramidere, mobilya ve ev dekorasyon markası IKEA'nın da radarına girdi. Alınan bilgilere göre IKEA, Babacan Holding'in Haramidere'de yükselen Babacan Premium projesinde yer almak üzere görüşmelere başladı.

Şebnem Dinçgör, Bodrum'daki evine yerleşti!

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Akmerkez GYO sorumluluk davası 11 Şubat'ta görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davasının ilk duruşması 11 Şubat 2016'da saat 14:00'da görülecek.

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Gökkubbe Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkubbe Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erol Güngör ve Fikret Güngör tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Anatolium AVM Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor!

Ev ve dekorasyon ürünlerinde yaptığı kampanyalarla ziyaretçilerini sevindiren Anatolium AVM, Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor. Etkinlik ve kampanya 7 Hazirana kadar sürecek.

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'den ayrıldı!

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'de 2 yıla yakın süredir devam ettirdiği Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı. Dinçer daha önce TSKB, TSKB Real Estate Appraisal Company ve Harkap Mühendislik'te çalışmıştı.

Şebnem Dinçgör'ün Çubuklu Vadi'deki villası modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor!

Şebnem Dinçgör 'ün oğlu Kerim ile yaşadığı Çubuklu Vadi'deki villa, modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyona meraklı Dinçgör, keyifle yaşayacağı evin kapılarını Bursa Hakimiyet Magazin'e açtı.

Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore ediyor!

Anadoluhisarı 'nda bulunan süper lüks evinin dekorasyonundan sıkılan Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore etmeye hazırlanıyor, eşyalarını yenileyen Şebnem Dinçgör 'ün bazı parçaları İtalya'dan getirttiği söyleniyor...

Şebnem Dinçgör 4 milyon dolarlık villasının kapılarını açtı!

Şebnem Dinçgör Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinin kapılarını Instyle Home'a açtı

Milano Fuarı’nda görücüye çıkan dekorasyon ürünleri Haaz'da!

Driade, Moroso, Foscarini, Tom Dixon ve Pedrali gibi dünya devlerinin Nisan ayında Milano Fuarı’nda görücüye çıkardıkları yepyeni sonbahar-kış koleksiyonları Ekim ayı itibariyle HAAZ’da

Dinç Gürs vefat etti! Dara Kırmızıtoprak Mimarlık'ın acı günü!

Dara Kırmızıtoprak Mimarlık çalışanı Leyla Morova'nın babası Mimar Dinç Gürs hayatını kaybetti. Gürs'ün cenazesi, 14 Temmuz 2012 Cumartesi günü Levent Camii'nden kaldırılarak Göktürk Mezarlığı'nda defnedilecek

Şebnem Dinçgör, St. Tropez'de 40 bin Euro'ya 3 aylığına villa kiraladı!

Vatandaş, erken rezervasyonla ucuz tatil bulmaya çalışırken, cemiyet hayatının ünlü isimleri rotalarını yurt dışına çevirdi

Şebnem Dinçgör dekorasyon Haberi

Şebnem Dinçgör dekorasyon


Şebnem Dinçgör, Anadoluhisarı'ndaki süper lüks evinin dekorasyonundan bir anda sıkılmış. Geçen yıl aldığı eşyalarını A'dan Z'ye yenilemiş. Şebnem Dinçgör eski eşyalarını da kiraladığı bir depoya kaldırmış. Her an o eşyalardan sıkılıp diğerlerine geçebileceğini söyleyen Dinçgör bazı parçaları İtalya'dan getirtiyor. 


 Posta...