29 / 03 / 2024

seçimlerden sonra inşaat patronlarının beklentileri

seçimlerden sonra inşaat patronlarının beklentileri

İnşaat firmaları harekete geçti. Mevsimsel durgunluğun da sona ermesiyle birlikte projelerini tek tek vitrine çıkarmaya hazırlanan sektör oyuncuları, seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte satışların tekrar eski haline geleceğini belirtti...

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan açıkladı! Dolar kuru seçimlerden sonra ne olacak?

Elinde dolar olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun ne olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru seçimden sonra ne olacak? İşte Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan'ın dolar yorumu...

Seçimlerden sonra kredi kartına ayar geliyor! İşte kulislerden sızan düzenleme detayları!

Adeta çığ gibi büyüyen kredi kartı borçları vatandaşların da gündeminden düşmüyor. Paylaşılan bilgilere göre seçimlerden sonra kredi kartlarına ayar gelmesi bekleniyor. 

Konut fiyatları seçimlerden sonra fırlayacak!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul danışmanı Murat Temur konut fiyatlarının seçimlerden sonra fırlayacağını söyledi.

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

ABD’li finans devinden son dakika açıklaması: Seçimden sonra Türkiye’ye 50 milyar dolarlık kaynak gelebilir!

Seçimlerden sonra makroekonomik istikrarın sağlanması halinde yabancı yatırımcı ilgisinin yeniden canlanacağı belirtiliyor. Citi Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Hafeez, seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla Türkiye’ye yatırımların artacağını söyledi.

Borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsa İstanbul'da seçimlerden sonra ne olacağı sık sık araştırılıyor. Peki borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Seçimden sonra Dolar kaç TL olacak? Ekonomi düzelecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi!

Vatandaşın en çok merak ettiği konuların başında gelen “seçimlerden sonra dolar, enflasyon en olacak? Düzelme yaşanacak mı?” sorusuna yanıt, isabetli tahminleriyle tanınan ekonomist  Selçuk Geçer’den geldi. Seçimlerden sonra dolar kuru, enflasyon ne olacak?

Her dediği bir bir çıkan uzman isim, doların seçimden sonra roket gibi uçacağını söyledi! “Seçimlerden sonra..."

Merkez Bankası tarafından açıklanan yılsonu verilerine ilişkin yorum yapan ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra her şeyin değişeceğini ve doların yeniden yükseliş trendine gireceğini belirtti.

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Hükümetin deprem konutları inşaatının hemen başlayacağına yönelik açıklamalardan sonra inşaat demirine gelen zamlar krize neden oldu. Peş peş gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektörü 2023 yılından umutlu! İşler hareketlendi, güven artıyor! Yeni Evim Kampanyası konuta talebi artıracak

Seçim öncesi inşaat sektörüne yönelik açıklanan destek ve kredi paketleri, inşaat malzemeleri üretimini de hareketlendirdi. İMSAD tarafından yayınlanan Ocak 2023 Raporu’na göre, önümüzdeki aylarda sektörü hareketli günler bekliyor.

Dolar kuru, faiz enflasyon… Ünlü ekonomist Yeşilada peş peşe açıkladı! Seçimlerden sonra ekonomide bunlar yaşanacak!

Ekonomist Atilla Yeşilada, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın seçimlere kadar kuru kontrol altında tutmak için dövize müdahale etmesinin, 21 Aralık 2021’de yaşandığı gibi bir kur patlamasına neden olabileceğini söyledi. Yeşilada, seçimlerden sonra yaşanacak ekonomik durumla ilgili de çok çarpıcı

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe fırtına öncesi sessizlik! Demir fiyatları çakıldı, beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir, beton ve çimento fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda peş peşe gelen indirimlerden sonra inşaat demiri çakıldı. Beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor.

seçimlerden sonra inşaat patronlarının beklentileri Haberi

seçimlerden sonra inşaat patronlarının beklentileri

Yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından inşaatçılar için maraton başladı. Projelerini hayata geçirmek için seçimi bekleyen sektör temsilcileri, satışların tekrar artacağını belirtiyor.



Yerel seçimler öncesinde beklemede kalan inşaat firmaları harekete geçti. Mevsimsel durgunluğun da sona ermesiyle birlikte projelerini tek tek vitrine çıkarmaya hazırlanan sektör oyuncuları, seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte satışların tekrar eski haline geleceğini belirtti. Sektör temsilcilerine göre seçim sonuçlarıyla Türkiye'de istikrarın sürdüğünü düşünen yabancılar, yatırım kararlarına hız kazandıracak. 2013 fiyatlarıyla satış yaptıklarını ve bu dönemde konut alıcısı için fırsat yarattıklarını belirten patronlara göre konut kredi faiz oranlarında da düşüş yaşanacak. Bu durumda da tüketici yastık altı birikimini konut yatırımına çevirecek. 


 SÜLEYMAN ÇETİNSAYA / ARTAŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

"Seçimlerle ilgili piyasada her zaman endişe olur. Ama bu süreci geride bıraktık. Bundan sonra piyasa açılacaktır. Belirsizlik...