26 / 04 / 2024

sedat Teoman Gürsesli kimdir

sedat Teoman Gürsesli kimdir

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, inşaat sektörünün öneminde bahsetti. Gürsesli, ''İnşaat ülkemiz ekonomisinin lokomotifi sektörü'' dedi.

Adana İnşaat Fuarı sektöre canlılık kazandıracak!

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen, Adana İnşaat Fuarı 2015 inşaat sektörüne canlılık kazandıracak..

Sedat Teoman Gürsesli: Kentsel dönüşümde müteahhitlerin de görüşü alınsın!

Gürsesli, kentsel dönüşüm çalışmalarında müteahhitlerin görüşlerinin de alınması gerektiğini, belediyelerden şerefiye bedellerinin kaldırılması, yol, park oto park adı altında alınan bedellerin yapı ruhsatı harcı ile alınması gerektiğini söyledi.

Sedat Teoman Gürsesli: Adana'da yeni imar alanları açılmalı!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli yaptığı açıklamada sektörün tekrar hareketlenebilmesi için belediyelerin yeni imar alanlar açması gerektiğini savundu. Sedat Teoman Gürsesli konuyla açıklamalarda bulundu...

Sedat Teoman Gürsesli: Her önüne gelen müteahhit olamayacak!

Sedat Teoman Gürsesli, TOBB ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun (İMKON) ortak bir komisyon oluşturarak 'İnşaat Müteahhitleri Mesleği Yasası' çalışmalarını başlattığını belirtti. Gürsesli "Her önüne gelen müteahhit olamayacak" dedi

Sedat Teoman Gürsesli: Kentsel dönüşümde Adanalı müteahhitler görev almalı!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli özellikle son yıllarda Adana'da ve bağlı ilçelerde TOKİ tarafından gerçekleştirilen Kentsel dönüşüm çalışmalarında Adanalı Müteahhitlerin yer almasını arzuladıklarını ifade etti...

Adana Müteahhitler Birliği Abdullah Çalışkan'ı ağırladı!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyeleri MHP Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan ve Belediye Meclis üyesi adayı Yalçın Akyol'u ağırladı.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gülek ve Sedat Gülek ortaklığında kuruldu.

Hyper Item Mühendislik Danışmanlık Prodüksiyon Anonim Şirketi kuruldu!

Hyper Item Mühendislik Danışmanlık Prodüksiyon Anonim Şirketi Sarıyer'de Onur Bulçak ve Teoman Gönen ortaklığında kuruldu.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aksu tarafından kuruldu.

Talipli İnşaat Petrol Plastik Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talipli İnşaat Petrol Plastik Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat İşlek tarafından kuruldu.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Berk tarafından kuruldu.

sedat Teoman Gürsesli kimdir Haberi

sedat Teoman Gürsesli kimdir

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, ülke ekonomisin can damarı olan inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürsesli, "Ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olan inşaat, kendisine bağlı sanayi ve taahhüt birimlerini ayakta tutmaktadır. İnşaat sanayisinin sıkıntıları diğer tüm sektörleri de zor şartlara sokmaktadır. Bu nedenle inşaat sanayisine göz bebeğimiz gibi bakmak durumundayız" diye konuştu. 


Yönetim Kurulu adına yazılı bir açıklama 

yapan Genel Başkan Gürsesli, sektörün içinde bulunduğu zor şartlardan bahsetti.


"Son günlerde demir sanayisindeki fiyat hareketliliği inşaatın ve inşaatçının en önemli elemanı olması nedeniyle inşaatçıları zor duruma sokmaktadır. Ülkemiz demir üretim kapasitesi 26 milyon ton/yıl'dır Bu üretimin yüzde 50'si iç piyasada yüzde 50'si ise, ihracat yolu ile tüketilmektedir. Son dönemlerde ihracatın hızla artması (13 milyon tanonun yüzde 50'si ilk 4 ayda ihraç edilmişti)...