28 / 03 / 2024

sefaköy Keleş Center Airport daire fiyatları

sefaköy Keleş Center Airport daire fiyatları

Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Keleş Center Airport projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa ediliyor. Keleş Center Airport fiyat listesi 395 bin TL'den başlıyor.

Keleş Center Airport'ta yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor!

Keleş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Keleş Center Airport projesinde yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor...

Keleş Center Airport'ta 40 ay vade farksız kampanya!

40 yıla yakın tecrübesi ile çevreye duyarlı ve yaşam odaklı projeler inşa eden Keleş İnşaat yeni projesi “Keleş Center Airport”ta ev sahibi olmak isteyenler için uygun ödeme seçenekleri planlıyor. 

Happy Center’ın 117. şubesi Sefaköy'de açıldı!

Mağaza açılışlarına devam eden Happy Center, 117. şubesini 21 kasım günü Sefaköy’de hizmete sundu.

Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim!

Toplam 279 adet rezidanstan meydana gelen Keleş Center Airport Sefaköy'de yükseliyor. Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim için 0212 662 42 36 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz.

Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport projesinin arsa alanı Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alındı. Proje Keleş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim!

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim numarası 0212 662 42 36 olarak belirlendi. Konut, ofis ve ticari birimlerin yer alacağı projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunacak.

Keleş Center Airport satış ofisi!

Keleş Center Airport satış ofisi ile 0212 662 42 36 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Arsası Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alınan projenin bu yıl sonunda başlaması öngörülüyor.

Keleş İnşaat Keleş Center Airport Projesi!

Keleş İnşaat Keleş Center Airport Projesi İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde inşa edilecek. Daire, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje 21 bin 288 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Keleş Center Airport Sefaköy'de hayata geçirilecek!

Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak.Keleş Center Airport projesinin arsası 120 milyon TL'ye Özelleştirme İdaresi'nden satın alınmıştı.

Keleş Center Airport iletişim!

Keleş Center Airport projesi toplam 21 bin 288 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Keleş Center Airport iletişim için 0212 662 42 36 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak. Projenin satışı Aralık ayında başlayacak...

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet daireden meydana gelen Gülpark Suits Sefaköy projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları!

Tek bloktan meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL' den başlıyor.

sefaköy Keleş Center Airport daire fiyatları Haberi

sefaköy Keleş Center Airport daire fiyatları

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de E-5 üzerinde, Basın Ekspres yoluna bağlantılı konumda inşa ediliyor. 


Keleş İnşaat  imzasına sahip Keleş Center Airport projesi  21 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projenin 12 bin 430 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor. 


11 katlı 3 blok şeklinde yükselen Keleş Center Airport Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. 


Keleş Center Airport'ta daire alanları;


1+1 daire genişlikleri 64- 93 metrekare arasında

2+1 daire genişlikleri 104-145 metrekare arasında

3+1 daire genişlikleri 136-188 metrekare arasında



Keleş Center Airport fiyat!


Metrekare fiyatının 6 bin lira ila 7 bin lira arasında değiştiği Keleş Center Airport fiyat listesi 395 bin TL ile 1...